ALFA VITAMINE K2 & D3 FORTE - BOTTEN, HART & BLOEDVATEN (60 SOFTGELS) (ALFA BY NUTRIFARMA NUTRICEUTICALS)

. geen medicijn, wel een aanvulling op uw gezondheid
. voedend, zorgvuldig geselecteerd, optimaal samengesteld, perfect gedoseerd

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 10

ALFA VITAMINE K2 & D3 FORTE - BOTTEN, HART & BLOEDVATEN (60 SOFTGELS)


Omschrijving
De ingrediënten van alfa vitamine K2 & D3 forte dragen bij tot de instandhouding van gezonde botten, een gezond hart en bloedvaten.
Alfa vitamine K2 & D3 forte draagt ook bij tot normale calciumwaarden in het bloed, en de instandhouding van een normale werking van de spieren.

Vitamine K2 is de vitamine die ervoor zorgt dat calcium wordt afgezet in de botten, waar het nodig is, en niet in de zachte weefsels zoals bloedvaatwanden, kraakbeen, hart-, long- en nierweefsel.
Deze formule bevat enkel vitamine K2 en geen vitamine K1. Vitamine K2 beïnvloedt de bloedstolling niet, in tegenstelling tot vitamine K1 die deze activeert.

WAAROM KIEZEN VOOR ALFA VITAMINE K2 & D3 FORTE?

  • De meeste reguliere medicijnen verminderen de opnames van vitamine K, waardoor extra opname van vitamine K2 aangewezen is.
  • Naast ondersteuning van gezonde botten op oudere leeftijd, is een goede ondersteuning van de botopbouw op jonge leeftijd ook cruciaal.
  • Alfa Vitamine K2 & D3 Forte bevat olijfolie die de opneembaarheid van de vitamines K2 en D3 door het lichaam verhoogt.
  • Handige softgel zonder kleurstof.

WAT MAAKT ALFA VITAMINE K2 & D3 ZO UNIEK?

  • MenaQ7® (menaquinone 7) is een gepatenteerde allergeen- en sojavrije natuurlijke vitamine K2.
  • Vitamine K2 in de vorm van MK7 is niet aanwezig in ons westers voedingspatroon. MenaQ7® is het actieve isomeer met een zuiverheid van 99 % aan vitamine K2, met de hoogste opneembaarheid en de langste halfwaardetijd in het bloed.
  • MenaQ7® is een derivaat van een fermentatie met Bacillus subtilis natto, die het rijkste derivaat aan vitamine K2 geeft dat volledig vrij is van soja of sojaderivaten.
  • MenaQ7® is: 100 % NON-GMO, gluten vrij, lactose vrij.

ALFA VITAMINE K2 & D3 van Nutrifarma is vrij van allergenen (glutenhoudende granen, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, selder, mosterd, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine, weekdieren en aardnoten).

Ingrediënten per softgel
Vitamine K2 (menaquinone-7) 180 mcg - 240 % RI*
Vitamine D3 (cholecalciferol) 75 mcg - 3.000 IU - 1.500 % RI*
Olijfolie (verhoogt de opneembaarheid van de vitamines K2 en D3 door het lichaam) 248 mg
Hulpstoffen: gelatine, glycerol en water, zonder kleurstof
*RI: Referentie-inname

Gebruik
1 Softgel per dag bij een maaltijd (liefst met plantaardige vetten).

Opmerkingen
Niet geschikt voor kinderen onder de 11 jaar.
Bijzondere aandacht bij patienten die antistollingsmedicatie van het coumarine type nemen (acenocoumarol, fenprocoumon of warfarine), daar K2 een herstellende werking heeft op aderverkalking.
Regelmatige verificatie van de bloeddruk is aangewezen.
Raadpleeg uw gezondheidsprofessional of apotheker bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen (anticoagulantia, ...) en/of bij twijfel.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia nemen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen