VERDAVITE CHLORELLA PYRENOIDOSA POEDER (350 G) (SPRINGFIELD NUTRACEUTICALS)

. Chlorella pyrenoidosa is vezelrijk en 100 % zuiver, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij tot meer energie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

VERDAVITE CHLORELLA PYRENOIDOSA POEDER (350 G)


Omschrijving
Whole food van algen met intacte celwand – vezelrijk en 100 % zuiver.

Verdavite Chlorella pyrenoidosa is een groene micro-alg en bevat meer dan 40 verschillende vitaminen, mineralen en aminozuren, vezels, omega 3-vetzuren en eiwitten. Chlorella bestaat voor maar liefst 40 procent uit eiwitten. Dat maakt de alg een goede alternatieve eiwitbron. Omdat het alle essentiële aminozuren bevat, is het daarnaast een interessante eiwitbron voor veganisten. Algen zijn een uitstekende vervanging van dierlijke producten en zijn als product zeer duurzaam.

Algen, waaronder chlorella, behoren tot de oudste leefvormen op aarde. In 1890 werd chlorella ontdekt door de Nederlander Beijerinck. Vandaag zet Nederland zijn pioniersrol verder. Tot nu toe kwamen de meeste chlorella-supplementen uit zuid-oost-Azië. Verdavite Chlorella van Springfield wordt in Nederland gekweekt. De kweek vindt plaats in een steriele omgeving en is daarom 100 % vrij van enige vervuiling, zoals dioxinen, zware metalen, pesticiden en antibiotica. Verdavite Chlorella wordt door middel van de bijzondere heterotrofe kweekmethode geproduceerd. Deze methode is een zeer duurzame manier van algenkweek door een laag oppervlaktegebruik. Verder is deze kweekmethode onafhankelijk van weersomstandigheden en het klimaat. Dit komt de constante hoge kwaliteit ten goede. Verdavite Chlorella heeft als doel zo min mogelijk gebruik te maken van water en energieconsumptie zo laag mogelijk te houden.

Niet alleen de kweekmethode maakt Verdavite duurzaam. Omdat de chlorella in Oldenzaal (Nederland) wordt gekweekt, zijn de transportlijnen kort en dus minder milieubelastend. De gunstige samenstelling van chlorella als alternatieve eiwitbron en de milieuvriendelijke productiemethode kunnen een flinke bijdrage leveren aan het duurzamer voeden van de wereld.

Wat doet Verdavite Chlorella pyrenoidosa voor uw gezondheid?

  • Chlorella ondersteunt het immuunsysteem en is goed voor het energieniveau.
  • Chlorella wordt gebruikt als bron van vitamine A, B en K, mineralen – zoals ijzer, zink en jodium – en essentiële vetzuren en eiwitten.
  • Supplementen met chlorella worden veelal tijdens het vasten of laagcalorische diëten gebruikt. 
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten (VEGAN).
  • Whole food van algen met intacte celwand - rijk aan vezels.
  • 100 % Nederlands, zuiver en vrij van enige vervuiling.
  • GMO-vrij.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk.
  • Mild van smaak (noot-/grasachtig).

Ingrediënten per 1 theelepel poeder
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) 1500 mg

Gebruik
2 tot 3 x per dag ½ tot 1 theelepel (±750-1500 mg) mengen met water of andere vloeistof, bij voorkeur tijdens een maaltijd.
Bewaren op een koele, droge plaats.

Opmerkingen
Chlorella bevat onder andere vitamine K1. Voorzichtig met gelijktijdige inname van antistollingsmiddelen (acenocoumarol, fenprocoumon, warfarine).

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen