EQUAZEN OMEGA 3- & 6-VETZUREN (210 SOFTGELS) (SPRINGFIELD NUTRACEUTICALS)

. EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart
. DHA draagt tevens bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale hersenfunctie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

EQUAZEN OMEGA 3- & 6-VETZUREN (210 SOFTGELS)


Omschrijving
Natuurlijke omega 3 & 6 in een specifieke verhouding.

DE ESSENTIËLE FEITEN
Equazen softgels (vroeger Eye Q) bevatten essentiële vetzuren, zoals de omega 3- en 6-vetzuren die belangrijk zijn voor de gezondheid. Zij spelen een rol in bijna elke cel van het lichaam. Vooral voor kinderen zijn deze erg belangrijk. Omdat het lichaam deze vetzuren niet zelf kan produceren, moeten ze via de voeding worden opgenomen. Vette vis is een uitstekende bron van omega 3-vetzuren. De overheid adviseert elke week minstens tweemaal vis te eten, waarvan eenmaal een portie vette vis.

EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) zijn vormen van omega 3-vetzuren en dragen bij tot de normale werking van het hart. DHA draagt tevens bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale hersenfunctie.
Omega 6-vetzuren zitten vooral in plantaardige oliën, zoals lijnzaadolie, teunisbloemolie en olijfolie. Linolzuur, AA (arachidonzuur) en GLA (gamma-linoleenzuur) zijn vormen van omega 6-vetzuren.

EEN BIJZONDERE FORMULE
Equazen omega 3- en 6-vetzuren is een speciaal ontwikkelde en bijzondere formule. Zo bevat Equazen eye q de belangrijke vetzuren EPA, DHA en GLA in een goede verhouding, waardoor een synergistische samenstelling en uitgebalanceerde formule ontstaat. Equazen is bijzonder vanwege de hoge inhoud EPA in verhouding tot DHA. De ratio van de vetzuren EPA:DHA:GLA bedraagt 9:3:1.

EEN PRODUCT VAN DE NATUUR, SAMENGESTELD DOOR DESKUNDIGEN
Equazen is een bijzondere mix van hoogwaardige visolie (met de omega 3-vetzuren EPA en DHA) en zuivere teunisbloemolie (met omega 6-vetzuur GLA). Equazen zorgt op een eenvoudige en praktische wijze voor de evenwichtige inname van omega 3- en 6-vetzuren.

VEILIG EN VAN HOGE KWALITEIT
Voor de productie van Equazen supplementen worden uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten gebruikt. De olie is afkomstig van duurzame bronnen voor vette vis, zoals makreel, ansjovis en sardines, die bekend zijn vanwege hun van nature hogere EPA-concentraties. Na een speciaal zuiveringsproces worden de oliën aan onafhankelijke tests onderworpen om ervoor te zorgen dat zij aan de strenge zuiverheidseisen van de WHO en de EU voldoen.
Alle Equazen supplementen dragen het keurmerk “Friend of the Sea“.
Equazen softgels zijn geschikt voor volwassenen en voor kinderen vanaf vijf jaar. Voor kinderen jonger dan vijf jaar is er EQUAZEN CHEWS.
Equazen softgels bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen zoetstoffen. Kunnen sporen van soja bevatten.

Ingrediënten per 2 softgels
Visolie 813 mg waarvan omega 3:
. EPA (eicosapentaeenzuur) 186 mg
. DHA (docosahexaeenzuur) 58 mg
Teunisbloemolie (Oenothera biennis) 200 mg waarvan omega 6:
. GLA (gammalinoleenzuur) 20 mg
Antioxidant vitamine E (d-alfa tocoferol, van soja) 3,6 mg TE** - 30 %*
Stabilisator (softgel: rundergelatine, glycerol, gezuiverd water)
*RI: Referentie Inname

**TE: d-alfa tocoferol equivalent

Gebruik
Voor zowel kinderen als volwassenen gedurende de eerste 12 weken: 6 softgels per dag, te verdelen over 2 of 3 innames. Bij voorkeur tijdens de maaltijd.
Om de lichaamsvoorraden aan te vullen is het nodig om te beginnen met een hogere dosering gedurende de eerste 12 weken.
Daarna: 1 tot 2 x per dag 2 softgels.

De Equazen softgels zijn klein. Heeft u of uw kind toch moeite met het slikken van de softgels? Dan kunt u kiezen voor de kauwcapsules met aardbeiensmaak.

Opmerkingen
Voorzichtig bij gelijktijdig gebruik met bloedverdunnende medicatie.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen