SPRINGFIELD NOURSEA CALANUS OLIE 500 MG OMEGA 3 WAX ESTERS (180 SOFTGELS) (SPRINGFIELD NUTRACEUTICALS)

. Calanusolie is van nature een energierijke en zeer zuivere omega 3-olie uit de schone Noordelijke Atlantische Oceaan

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

SPRINGFIELD NOURSEA CALANUS OLIE 500 MG OMEGA 3 WAX ESTERS (180 SOFTGELS)


Omschrijving

Natuurlijk lipidenextract uit plankton; krachtig en goed opneembaar!

Calanus® olie is een nieuwe en bioactieve vorm van omega 3. Deze olie is een natuurlijk lipidenextract uit plankton uit noordelijke wateren.

Calanusolie komt in de vorm van natuurlijke wax esters (was esters). Deze olie is krachtiger en heeft een betere opname. De vorm van omega 3 is minstens zo belangrijk als de hoeveelheid die wordt ingenomen.

Calanus Finmarchicus wordt gevangen in noordelijke Arctische wateren. De totale biomassa is ongeveer 300 miljoen ton, vele malen groter dan de totale biomassa van vis in die wateren. De Noorse overheid heeft bepaald dat er maximaal 30 miljoen ton calanus per jaar gevangen mag worden. Zo kan deze enorme biomassa duurzaam geoogst worden en is er geen sprake van overbevissing.

Calanusolie is de natuurlijke, niet-geraffineerde olie afkomstig van het 3-5 mm kleine kreeftachtige schaaldiertje Calanus finmarchicus, behorend tot de Copepods. Calanus finmarchicus maakt deel uit van het zoöplankton en komt in grote hoeveelheden voor in de Noordelijke IJszee (Arctische Oceaan). Het van nature hoge gehalte aan het carotenoïde astaxanthine geeft de olie de karakteristieke dieprode kleur.

Calanusolie is het meest pure en meest potente energiepakket dat de Arctische natuur kan bieden. NourSea bevat tevens 0,1% natuurlijke astaxanthine en - naast EPA en DHA - stearidonzuur (SDA).

Ingrediënten
Calanus® olie (Calanus finmarchicus) van schaaldieren (zoöplankton) 500 mg:
. wax esters 425 mg
. onverzadigde vetzuren 145 mg
. omega 3 totaal 105 mg
. astaxanthine 300 mcg
Stabilisator (capsule: visgelatine, glycerine, water)

Gebruik
2 x per dag 1 tot 2 softgels bij of na een maaltijd.

Opmerkingen
De vertering en opname van de olie en vetzuren wordt tegengewerkt door Orlistat.
Met voorzichtigheid gebruiken bij gebruik van antitrombotica en bij allergie voor zeevruchten (schaal- en schelpdieren).
Zwangerschap/lactatie: Over de veiligheid van het gebruik van calanusolie tijdens zwangerschap of lactatie zijn geen gegevens voorhanden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Astaxanthine is niet geschikt voor zuigelingen, kinderen en adolescenten jonger dan 14 jaar.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen