X-NUTRI OMEGA 3 - 1000 MG (90 SOFTGELS)

. ondersteunt het metabolisme en de normale hersenfuncties
. oefent een gunstige invloed uit op de cholesterol, hart- en bloedvaten
. helpt bij de zwangerschap, verouderingsprocessen en gewrichtsproblemen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€16,50
€14,06 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

X-NUTRI OMEGA 3 - 1000 MG (90 SOFTGELS)


Beschrijving
DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur) zijn de twee belangrijkste omega 3-vetzuren voor de mens. De belangrijkste bron is vette vis. EPA dient in het lichaam te worden omgezet in DHA. Bij kinderen blijkt dit proces niet makkelijk te verlopen.

DHA is een bestanddeel van borstvoeding en essentieel voor de ontwikkeling van de ogen en de hersenen. Een commissie van de WHO en VN beveelt dan ook aan om DHA toe te voegen aan flesvoeding. Helaas gebeurt dit nog lang niet altijd. Ook blijkt dat de meeste zwangere vrouwen onvoldoende meervoudig onverzadigde vetzuren (en dus ook EPA) via hun voeding opnemen.

Een tekort aan DHA tijdens de ontwikkeling van de foetus en tijdens de groei wordt in verband gebracht met gedrags- en oogproblemen. Visolie kan het triglyceridengehalte en het slechte LDL-cholesterolgehalte in uw bloed doen afnemen en de HDL-waarden of goede cholesterol doen toenemen.

Dagelijks twee gram visolie helpt bijvoorbeeld ook om de spieren bij personen boven de zestig sterk te houden. Visolie is vooral effectief wanneer men regelmatig aan lichaamsbeweging doet. De spieren worden zwakker met de jaren. Te weinig beweging en een niet-optimale voeding liggen aan de basis van spierverlies, wat tot een verhoogd risico op vallen en beenbreuken kan leiden. Lichaamsbeweging stimuleert de spieropbouw en verbetert ook de appetijt. De omega 3-vetzuren uit visolie zijn hierbij een heel nuttige ondersteuning. Omega 3 is een supplement dat onmisbaar is voor +35-jarigen en zeker ook voor sporters!

Omega 3:

  • Ondersteunt het geheugen.
  • Heeft anti-aging eigenschappen (tegen veroudering).
  • Ondersteunt bij zwangerschap en gewrichtsproblemen.
  • Helpt tegen verhoogde cholesterol.
  • Oefent een gunstig invloed uit op uw hart en bloedvaten.
  • Aan te bevelen bij verhoogde bloeddruk.
  • Bezorgt de gebruiker extra energie.

Met toegevoegde algenolie:

  • Heeft een positieve invloed op een overmaat aan tryglyceriden in het bloed en ondersteunt de cholesterolbeheersing.
  • Geeft een boost aan uw energie.

X-Nutri omega 3 is uniek door de toevoeging van algenolie en de goede kwaliteit van de gebruikte omega 3. De formule is daarnaast ook erg betaalbaar en efficiënt.

OMEGA 3 van X-Nutri bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten, geen conserveringsmiddelen en geen zoet-, smaak- of kleurstoffen. Handige softgel-capsules, eenvoudig in te nemen, geen oprispingen of nasmaak van vis.

Ingrediënten per softgel
Algenolie (> 450 mg); omega-3 (> 450 mg), waarvan pure DHA (> 250 mg), waarvan pure EPA (> 125 mg)

Gebruik
1 tot 2 softgels per dag doorslikken met water, bij voorkeur bij een maaltijd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen