TEUNISBLOEM- EN BERNAGIEOLIE (90 CAPS) (LEPIVITS LABORATOIRE)

. teunisbloemolie draagt bij tot de instandhouding van een gezonde huid en bindweefsel
. bernagieolie draagt bij tot de verjonging van de huid van binnenuit, heeft een effect op de droge huid en ondersteunt de elasticiteit van de huid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

TEUNISBLOEM- EN BERNAGIEOLIE (90 CAPS)

 
Omschrijving
Beschadigde, vochtarme huid, huidveroudering? 

  • Bernagieolie heeft een effect op de droge huid en ondersteunt de elasticiteit van de huid.
  • Draagt bij tot het welzijn van de vrouw.
  • Helpt het cholesterolgehalte op peil te houden dankzij linoleenzuur.

Gammalinoleenzuur
Deze synergie van biologische teunisbloem- en bernagieolie wordt gewaardeerd om haar rijkdom aan gammalinoleenzuur. Dit meervoudig onverzadigd vetzuur van de omega 6-familie heeft eigenschappen voor de huid, het hormonale evenwicht en werkt in op de modulatie van het immuunsysteem. GLA, dat in talrijke wetenschappelijke tijdschriften wordt beschreven, bevordert de synthese van prostaglandines van type 1 (ontstekingsremmend) ten nadele van prostaglandines van type 2 (ontstekingsbevorderend). De ontstekingsremmende werking wordt vooral erkend bij hormonale stoornissen. GLA is klinisch onderzocht bij ontstekingen van het bewegingsstelsel. 

Voordelen van teunisbloem- en bernagieolie:

  • Levert essentiële vetzuren rijk aan GLA (27,5 %).
  • Uitgebalanceerde toevoer van biologische eerste koudgeperste teunisbloem- & bernagieolie.
  • Geschikt voor kinderen (vanaf 6 jaar - 1 capsule per dag).

Dagelijks gebruik van 1500 mg teunisbloemolie ondersteunt een normale menstruatie (EFSA-ID 2102). Teunisbloemolie voedt en beschermt de huid (EFSA-ID 2099).

Samenstelling
Teunisbloem (Oenothera biennis L.) zaadolie, koudgeperst; bernagie (Borago officinalis L.) zaadolie, koudgeperst; capsule omhulsel: visgelatine*, bevochtigingsmiddel: glycerine; vitamine E (D-alfa- tocoferol). * Bevat vis.

Voedingswaarde (3 capsules)        
Teunisbloemolie 9 % bio GLA* 750 mg 67,5 mg       
Bernagieolie 18,5 % bio GLA* 750 mg 138,8 mg        
Vitamine E 6 mg - 50,6 RI %*
* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (Richtlijn 2008/100/EG tot wijziging van -> decreet 08.01.1992)

Gebruik
3 capsules per dag bij de maaltijd en een glas water of volgens voorschrift.

Het is raadzaam de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Een voedingssupplement is geen drug. Buiten het bereik van kinderen. Informeer uw arts en / of apotheker als gelijktijdige medicatie. Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, vraag uw therapeut. Bewaar uit de buurt van licht en vocht.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen