MODUCARE PLANTENSTEROLEN EN STEROLINEN (90 V-CAPS) (SPRINGFIELD NUTRACEUTICALS)

. optimaal effect van de speciale mix van plantensterolen & sterolinen
. gepatenteerde samenstelling in de natuurlijke verhouding van 100:1
. geef Moducare minimaal 3 maanden de kans

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

MODUCARE PLANTENSTEROLEN EN STEROLINEN (90 V-CAPS)


Omschrijving
Moducare bevat plantensterolen. Dit zijn vetten die in kleine hoeveelheden voorkomen in veel voedingsgewassen, medicinale kruiden en andere hogere plantensoorten, vooral als bèta-sitosterol met 1% sterolinen. De chemische structuur lijkt op cholesterol. Sitosteroline versterkt de werking van sitosterol.

Moducare bevat een gepatenteerde samenstelling van bèta-sitosterol en de glucosidevorm sitosteroline in de bijzondere, natuurlijke verhouding van 100:1. De combinatie van beiden heeft een groter effect, waarbij de 100:1 verhouding het meest optimaal blijkt.

De bronnen van deze nutriënten zijn de zeeden (Pinus pinaster) en pijnboom (Pinus maritima). Deze plantsterolen en -sterolinen worden in de dunne darm opgenomen en daarna naar de celmembranen getransporteerd. Hier zijn ze actief ter ondersteuning van je afweer door hun modulerende activiteit.

Begin vroeg met Moducare en houd vol!
Voor het bereiken van een optimaal effect is het belangrijk om ruim op tijd te beginnen met het gebruik van Moducare en gebruik het minimaal 3 maanden om het goed te kunnen beoordelen. Het kan gedurende langere perioden gebruikt worden.

Ingrediënten
(planten) Sterolen (bèta-sitosterol) 20 mg
Sterolinen (bèta-sitosteroline) 0,2 mg
Vulstof (magnesiumsilicaat, cellulose)
Stabilisator (capsule: HPMC)

Gebruik
3 x per dag 1 capsule. Gedurende de eerste week 3 x per dag 2 capsules.
Bij voorkeur 1 uur voor de maaltijd of 2 uur na een maaltijd innemen.

Opmerkingen
Het gebruik van Moducare wordt afgeraden voor transplantatiepatiënten (immuunonderdrukkende medicatie). Ontvangers van een synthetische vervanging/reconstructie (bv. kunstheup of –knie, pacemaker) kunnen veilig Moducare gebruiken. 
Mensen met sitosterolemie mogen geen Moducare gebruiken. Sitosterolemie is een zeer zeldzame stofwisselingsziekte waarbij sterolen zich opstapelen in het bloed. 
Omdat de effecten van Moducare op het ongeboren kind en zuigelingen niet bekend zijn, wordt het gebruik tijdens de zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode afgeraden. 
Raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen