AIRSPRAY SMELL WELL (ANTI-ROOK) (50 ML) (CHI NATURAL LIFE)

. op basis van grove den voor het verdrijven van geurtjes zoals rooklucht, muffe en vervelende geuren
. zoete aroma combinatie van palmarosa, ho-hout en kaneel met een frisse ondertoon van citroen, eucalyptus en akkermunt

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

 AIRSPRAY SMELL WELL (ANTI-ROOK) (50 ML)


Omschrijving
Smell Well Airspray had voorheen de naam anti-rook spray, toen er nog in openbare ruimtes en cafés gerookt mocht worden. Deze zoete aroma combinatie van palmarosa, ho-hout en kaneel heeft ook nog een frisse ondertoon door de citroen eucalyptus en de akkermunt . Met een basis van grove den olie vervangt deze mix snel muffe, vervelende en vooral storende geuren.

  • De essentiële olie grove den is de bekendste dennensoort in ons land. De olie ruikt zeer fris en zorgt voor frisse lucht.
  • De essentiële olie kaneel is een intens kruidige, verwarmende en opbeurende olie.
  • De essentiële olie ho-hout met een warme, fris-zoete roosachtige geur en een luchtzuiverende werking.
  • De essentiële olie akkermunt is het sterke zusje van pepermunt. Het verfrist en zuivert iedere ruimte.
  • De citroen eucalyptus is een frisse geur die doet denken aan citronella. 

Ingrediënten
Pinus sylvestris, Cinnamomum camphora, Eucalyptus citriodora, Cymbopogon martinii var. motia, Cinnamomum cassia, Mentha arvensis.

De afgelopen 25 jaar heeft Chi een hele serie effectieve, doelmatige airsprays ontwikkeld om snel ruimtes van een prettige geur te voorzien. Deze Chi airsprays bestaan uit 100 % natuurlijke ingrediënten namelijk biologische alcohol en een mix van essentiële oliën. Een krachtig mengsel van aangename aroma’s die elke ruimte kunnen parfumeren met luchtverbeterende, 100 % plantaardige stoffen.

Gebruik
Deze Airspray in een recyclebare sprayflacon is perfect om de geur makkelijk in de ruimte te verspreiden. Eénmaal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht. Dit gebeurt doordat miljoenen moleculen zich snel in de ruimte verspreiden en de vieze luchtjes neutraliseren. Daarnaast worden ook de microben in de lucht aangepakt. De meeste essentiële oliën hebben van nature anti-bacteriële, anti-virale en/of zelfs een anti-schimmel werking. Niet allemaal in even sterke mate, behalve tea tree olie (Melaleuca alternifolia), die heeft alle drie deze kwaliteiten.

Waarschuwingen
Nooit in de ogen sprayen! Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen, geen braken opwekken. Bij contact met de huid (of het haar): ontsmette kleding onmiddellijk uittrekken - huid afspoelen met water/douche. Achter slot bewaren. De inhoud en de verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale en internationale voorschriften.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën. 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen