TEA TREE CLEAN AIR MIX OLIE (10 ML) (CHI NATURAL LIFE)

. de mix voor luchtzuivering, met o.a. ravintsara, citroen en eucalyptus, zilverspar en kajeput
. 100 % natuurlijk en zuiver
. verzachtende invloed op de luchtwegen
. met biologische tea tree olie uit Australië

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

TEA TREE CLEAN AIR MIX OLIE (10 ML)


Omschrijving
Steeds meer blijkt dat het binnenmilieu te wensen over laat door slechte ventilatie, te weinig frisse lucht en ziektekiemen in de lucht. Tea tree olie uit Australië heeft van nature anti-bacteriële, anti-virale en anti-schimmeleigenschappen. De tea tree boom maakt daar handig gebruik van om te overleven tegenover indringers als parasieten, bacteriën en schimmels, in het vochtige, warme klimaat van Australië. Tea tree is daarom wereldwijd bekend geraakt als een hygiënisch en huidverzorgend product, maar de kwaliteiten als luchtzuiveraar zijn minder bekend. Dit komt vooral door de typische geur. Daarom is in deze Tea Tree Clean Air Mix de pure, biologische tea tree olie gemengd met andere, effectieve, maar ook frisse essentiële oliën: citroen, zilverspar, ravintsara, eucalyptus en kajeput. Samen geven ze een prettig ruikende en zuivere lucht in elke ruimte. Doe 5 tot 20 druppels bij voorkeur in een ultrasone verdamper voor een frisse en zuivere lucht in huis, praktijk, ziekenkamer en op kantoor!

Waarom Tea Tree Clean Air Mix?

  • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
  • Dé mix voor luchtzuivering in elke ruimte
  • Verzachtende invloed op de luchtwegen
  • Met biologische tea tree olie uit Australië
  • 100 % natuurlijk en zuiver
  • Adem vrij!

Ingrediënten
Melaleuca alternifolia leaf oil*, Citrus limon peel oil*, Cinnamomum camphora leaf oil*, Eucalyptus globulus leaf oil, Abies sibirica needle oil, Melaleuca leucadendron cajuputi leaf oil. Bevat van nature: Limonene, Linalool, Geraniol, Citral.

*100 % Biologisch

Gebruik
In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, meestal tussen de 5 en 10 druppels op het water in de verdamper druppelen.  
In de Aroma Inhaler: 20 druppels op het katoenen staafje druppelen.
Op het geursteentje: Gebruik 5 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op toilet, kledingkast of op het nachtkastje.  
Stomen: maximaal 1 tot 5 druppels Tea Tree Clean Air Mix gebruiken

Let op! Giftig bij inslikken. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Bij contact met de huid met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag een arts raadplegen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen