AIRSPRAY YLANG (50 ML) (CHI NATURAL LIFE)

. ylang airspray is een exotische airspray, creëert een Oosterse en tropische sfeer
. ylang-ylang olie heeft een grote invloed op de psyche, met een een ontspannend en kalmerend effect
. bergamotolie geeft verfrissing, rust en werkt balancerend

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

AIRSPRAY YLANG (50 ML)


Omschrijving
Ylang Airspray is de meest exotische in de serie airsprays; u waant zicht tussen de schitterende ylang-ylang bloemen en er ontstaat een zwoele, Oosterse en haast tropische sfeer in de ruimte, ook ondersteund door de typische houtgeur van de Atlas ceder. De frisse tint in deze compositie wordt veroorzaakt door de ondersteunende bergamot olie.

  • De essentiële olie ylang- ylang is de zoetste onder de essentiële oliën. Ylang-ylang heeft een grote invloed op de psyche: het heeft ontspannende en kalmerende kwaliteiten.
  • De essentiële olie bergamot is de olie die uw stemming kan verbeteren. Bergamotolie werkt rustgevend, verfrissend, balancerend en maakt u vrolijk.

Ingrediënten
Alcohol, Cananga odorata var. Genuia, Citreus Bergamia, Cedrus Atlantica.

De afgelopen 25 jaar heeft Chi een hele serie effectieve, doelmatige airsprays ontwikkeld om snel ruimtes van een prettige geur te voorzien. Deze Chi airsprays bestaan uit 100 % natuurlijke ingrediënten namelijk biologische alcohol en een mix van essentiële oliën. Een krachtig mengsel van aangename aroma’s die elke ruimte kunnen parfumeren met luchtverbeterende, 100 % plantaardige stoffen.

Gebruik
Deze Airspray in een recyclebare sprayflacon is perfect om de geur makkelijk in de ruimte te verspreiden. Eénmaal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht. Dit gebeurt doordat miljoenen moleculen zich snel in de ruimte verspreiden en de vieze luchtjes neutraliseren. Daarnaast worden ook de microben in de lucht aangepakt. De meeste essentiële oliën hebben van nature anti-bacteriële, anti-virale en/of zelfs een anti-schimmel werking. Niet allemaal in even sterke mate, behalve tea tree olie (Melaleuca alternifolia), die heeft alle drie deze kwaliteiten.

Waarschuwingen
Nooit in de ogen sprayen! Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen, geen braken opwekken. Bij contact met de huid (of het haar): ontsmette kleding onmiddellijk uittrekken - huid afspoelen met water/douche. Achter slot bewaren. De inhoud en de verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale en internationale voorschriften.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën. 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen