AIRSPRAY PURIFY (50 ML) (CHI NATURAL LIFE)

. een extra sterke airspray, waarbij de combinatie van eucalyptus en dennenolie versterkt wordt door pepermunt, rozemarijn en kruizemunt
. litsea zorgt voor een frisse noot, salie en wierook verbeteren de luchtkwaliteit

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€9,45
€9,37 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

AIRSPRAY PURIFY (50 ML)


Omschrijving:
Purify Airspray is een extra sterke airspray, eigenlijk een versterkte Davos Airspray; de eucalyptus en dennenolie combinatie wordt versterkt door pepermunt, rozemarijn en kruizemunt. Litsea maakt de frisse noot in deze compositie. Salie en wierook completeren deze superfrisse mix voor het snel verbeteren van de luchtkwaliteit. De lucht klaart snel op en de frisheid zorgt voor een adem vrij effect. Gebruik deze spray ook eens op de werkplek, voor een instant oppepper!

  • De essentiële olie grove den is de bekendste dennensoort in ons land. Het is een effectieve microbendoder in de lucht, vergemakkelijkt de ademhaling en maakt de luchtwegen schoon.
  • De essentiële olie rozemarijn stimuleert de ademhaling en de circulatie. Deze olie is kruidig, stimulerend en verhelderend.
  • De essentiële olie wierook kalmeert bij onrust en stress en verdiept de ademhaling.
  • De essentiële olie salie is fris, kruidig, verhelderend en zuiverend.

Ingrediënten:
Alcohol, Eucalyptus globulus leaf oil, Pinus sylvestris leaf oil, Mentha arvensis leaf/stem oil, Mentha piperita oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Mentha viridis leaf oil, Litsea cubeba fruit oil, Salvia officinalis oil, Boswellia carterii oil.
Bevat van nature: Limonene, Citral, Linalool.

De afgelopen 25 jaar heeft Chi een hele serie effectieve, doelmatige airsprays ontwikkeld om snel ruimtes van een prettige geur te voorzien. Deze Chi airsprays bestaan uit 100 % natuurlijke ingrediënten namelijk biologische alcohol en een mix van essentiële oliën. Een krachtig mengsel van aangename aroma’s die elke ruimte kunnen parfumeren met luchtverbeterende, 100 % plantaardige stoffen.

Gebruik
Deze Airspray in een recyclebare sprayflacon is perfect om de geur makkelijk in de ruimte te verspreiden. Eénmaal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht. Dit gebeurt doordat miljoenen moleculen zich snel in de ruimte verspreiden en de vieze luchtjes neutraliseren. Daarnaast worden ook de microben in de lucht aangepakt. De meeste essentiële oliën hebben van nature anti-bacteriële, anti-virale en/of zelfs een anti-schimmel werking. Niet allemaal in even sterke mate, behalve tea tree olie (Melaleuca alternifolia), die heeft alle drie deze kwaliteiten.

Waarschuwingen
Nooit in de ogen sprayen! Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen, geen braken opwekken. Bij contact met de huid (of het haar): ontsmette kleding onmiddellijk uittrekken - huid afspoelen met water/douche. Achter slot bewaren. De inhoud en de verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale en internationale voorschriften.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën. 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen