AIRSPRAY BACK TO EARTH (50 ML) (CHI NATURAL LIFE)

. de essentiële olie lavendel zorgt voor ontspanning
. de essentiële olie patchouli werkt aardend en opmonterend en is goed in te zetten bij stress en vermoeidheid
. de essentiële olie ylang- ylang heeft ontspannende en kalmerende kwaliteiten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

AIRSPRAY BACK TO EARTH (50 ML)


Omschrijving:
Airspray Back to Earth is een geur om bij weg te zakken en om in alle rust geleidelijk weer energie te tanken. De aroma’s van patchouli en ylang ylang in deze spray brengen je weer terug op aarde en naar het eigen natuurlijke evenwicht. De lavendel olie creëert de extra ontspanning. Deze spray wordt vaak in de zorg toegepast omdat ouderen de patchouli meteen herkennen als het parfum van de jaren 60 en Woodstock. 

  • De essentiële olie lavendel zorgt voor ontspanning.
  • De essentiële olie patchouli is het parfum van de jaren 60 en doet denken aan Woodstock. De olie werkt aardend en opmonterend en is goed in te zetten bij stress en vermoeidheid.
  • De essentiële olie ylang-ylang is de zoetste onder de essentiële oliën. Ylang-ylang heeft een grote invloed op de psyche: het heeft ontspannende en kalmerende kwaliteiten.

Ingrediënten:
Alcohol, Lavandula angustifolia oil, Pogostemon cablin leaf oil, Cananga odorata flower oil.
Bevat van nature Linalool, Benzyl benzoate, Farnesol.

De afgelopen 25 jaar heeft Chi een hele serie effectieve, doelmatige airsprays ontwikkeld om snel ruimtes van een prettige geur te voorzien. Deze Chi airsprays bestaan uit 100 % natuurlijke ingrediënten namelijk biologische alcohol en een mix van essentiële oliën. Een krachtig mengsel van aangename aroma’s die elke ruimte kunnen parfumeren met luchtverbeterende, 100 % plantaardige stoffen.

Gebruik
Deze Airspray in een recyclebare sprayflacon is perfect om de geur makkelijk in de ruimte te verspreiden. Eénmaal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht. Dit gebeurt doordat miljoenen moleculen zich snel in de ruimte verspreiden en de vieze luchtjes neutraliseren. Daarnaast worden ook de microben in de lucht aangepakt. De meeste essentiële oliën hebben van nature anti-bacteriële, anti-virale en/of zelfs een anti-schimmel werking. Niet allemaal in even sterke mate, behalve tea tree olie (Melaleuca alternifolia), die heeft alle drie deze kwaliteiten.

Waarschuwingen
Nooit in de ogen sprayen! Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen dragen. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen, geen braken opwekken. Bij contact met de huid (of het haar): ontsmette kleding onmiddellijk uittrekken - huid afspoelen met water/douche. Achter slot bewaren. De inhoud en de verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale en internationale voorschriften.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen