QM 3 EXTRA HOT CREAM WARMING STRONG -10-0 °C (175 ML) (QM SPORTS CARE)

. sterk verwarmende crème om te sporten in extreem koude en/of vochtige weersomstandigheden (-10 tot 0 °C)
. zorgt voor warme en soepele spieren met 100 % doorbloeding

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€17,50
€16,60 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

QM 3 PRE SPORTS EXTRA HOT CREAM WARMING STRONG -10-0 °C (175 ML)


Omschrijving
QM 3 PRE SPORTS EXTRA HOT CREAM - WARMING STRONG is een sterk verwarmende crème om te sporten in extreem koude en/of vochtige weersomstandigheden (-10 tot 0 °C). Bevat nog meer rode pepers dan QM 2 en geeft nog meer warmte aan de spieren. 

QM 3 zorgt voor 100 % prestatievermogen bij het sporten en geeft meer warmte dan QM 1 en QM 2.

De hoge concentratie aan rode pepers (Capsicum frutescens) zorgt voor warme en soepele spieren met 100 % doorbloeding.

De crème trekt door de huid in de spieren en laat géén rode huidskleur na. Een rode huidskleur betekent dat bloed onttrokken zou worden uit de spieren naar de huid. Minder bloed in de spieren = prestatieverlies! Niet van toepassing bij het gebruik van QM producten.

Opwarming van spieren en pezen geeft onmiddellijk een aangenaam gevoel. Soepele spieren en pezen geven minder kans op kwetsuren tijdens de opwarming of intensief sporten.

Alle 3 de verwarmende crèmes van QM zijn ook ideaal om te gebruiken tijdens wintersporten zoals langlauf, biatlon, skiën, schaatsen en sleeën.

Veldrijders en fietsers in het algemeen wrijven bij ijzige koude de armen, benen en voeten in met QM 3 Extra Hot Cream. Voor het lichaam wordt best QM 1 of QM 2 gebruikt.

Ingrediënten
INCI:
AQUA
PARAFFINUM LIQUIDUM
CAMPHOR
GLYCERIN
ISOPROPYL PALMITATE
CETEARYL ALCOHOL
GLYCERYL STEARATE
PEG-100 STEARATE
ISOAMYL LAURATE
PHENOXYETHANOL
VANILLYL BUTYL ETHER
XANTHAN GUM
CAPSICUM FRUTESCENS FRUIT EXTRACT
ETHYLHEXYLGLYCERIN
ISOAMYL COCOATE
LACTIC ACID
METHYL NICOTINATE
METHYL SALICYLATE
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL
SODIUM HYROXIDE

Gebruik
QM 3 vóór de inspanning, in extreem koude en/of vochtige weersomstandigheden (-10 tot 0 °C), zuinig aanbrengen omwille van de hoge concentratie opwarmende stoffen. De crème goed inwrijven tot hij verdwenen is. Voor het wassen eerst verwijderen.

  • Gebruik bij buitensporten.
  • Bij ijzige koude aanbrengen op armen, benen en voeten, niet in het aangezicht.
  • Niet te veel aanbrengen bij het eerste gebruik, nadien aanpassen naar eigen gevoel.

Opmerkingen
Niet in de ogen wrijven.
Na gebruik de handen wassen.
Extern gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen