QM 8 POST SPORTS RECOVERY OIL (250 ML) (QM SPORTS CARE)

QM 8 POST SPORTS RECOVERY OIL
. verzacht en verkwikt door de invloed van de essentiële oliën
. veroorzaakt een uitzonderlijk ontspannen gevoel
. sterk aangeraden bij meerdaagse wedstrijden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

QM 8 POST SPORTS RECOVERY OIL (250 ML)


Omschrijving
QM 8 POST SPORTS RECOVERY OIL is een olie om in te masseren na het sporten. Werkt stimulerend. Bevat ingrediënten die het herstel bevorderen na de inspanning.

Verzacht en verkwikt door de invloed van de essentiële oliën als anijs (Illicum verum), lavendel (Lavendula angustifolia) en cypres (Cupressus sempervirens) een koudgeperste basisolie (tocoferol, vitamine E).

Anijs helpt bij lendenpijn, spasmen en vermoeidheid.

Lavendel verzacht pijn bij kneuzingen en verrekkingen.

Cypres is heilzaam bij aambeien, spataderen en zware benen.

De vitamine E-olie veroorzaakt een uitzonderlijk ontspannen gevoel!

Sterk aan te raden bij meerdaagse wedstrijden of competities.

Gebruik
QM N°8 na het sporten aanbrengen en inwrijven om de recuperatie te verlichten en te verbeteren, om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen