QM 8 POST SPORTS RECOVERY OIL (250 ML) (QM SPORTS CARE)

. verzacht en verkwikt door de invloed van de essentiële oliën
. veroorzaakt een uitzonderlijk ontspannen gevoel
. sterk aangeraden bij meerdaagse wedstrijden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

QM 8 POST SPORTS RECOVERY OIL (250 ML)


Omschrijving
QM 8 POST SPORTS RECOVERY OIL is een stimulerende olie om in te masseren na het sporten. Bevat ingrediënten die het herstel bevorderen na de inspanning. 

QM 8 is een herstellende sportmassageolie op basis van 100 % natuurlijke ingrediënten. Een extra bestanddeel zorgt voor een snellere afvoer van de afvalstoffen en melkzuren in de spieren. Dringt diep door en stimuleert het spierherstel. Zorgt voor een sneller spierherstel, recuperatie van het lichaam en ontspanning van de geest.

Verzacht en verkwikt door de invloed van de essentiële oliën als steranijs (Illicum verum), lavendel (Lavendula angustifolia) en cypres (Cupressus sempervirens) een koudgeperste basisolie (tocoferol, vitamine E).

De vitamine E-olie veroorzaakt een uitzonderlijk ontspannen gevoel!
Sterk aan te raden bij meerdaagse wedstrijden of competities. Voor de intensieve sporter!

Ingrediënten
Vitis vinifera (druivenzaad) olie, Triticum vulgaris (tarwekiem) olie, Illicum verum (steranijs) olie, Lavandula angustifolia (lavendel) olie, Cupressus sempervirens (cypres) olie, tocoferol.

Gebruik
QM 8 na het sporten aanbrengen en inwrijven om de recuperatie te verlichten en te verbeteren, om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Giet en kleine hoeveelheid in de hand en daarna goed inmasseren op de spieren gedurende een 15-tal minuten.
Te gebruiken voor het ganse lichaam of op de specifieke spiergroepen die een intensieve massage nodig hebben om te herstellen.
QM 8 olie staat hoog aangeschreven bij vakmensen in de sectoren kiné- & fysiotherapie, sport- & relaxmassage en verzorgers in professionele sportteams.

Opmerkingen
Niet in de ogen wrijven.
Na gebruik de handen wassen.
Extern gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen