QM 1 WARMING CREAM WARMING LIGHT 10-20 °C (175 ML) (QM SPORTS CARE)

. licht verwarmende crème die diep in de spieren doordringt
. vóór de inspanning aanbrengen, in matig tot goed weer, eventueel met een laagje 'Pre Sports Energizing Oil' er bovenop

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

QM 1 PRE SPORTS WARMING CREAM WARMING LIGHT 10-20 °C (175 ML)


Omschrijving
QM 1 PRE SPORTS WARMING CREAM - WARMING LIGHT is een licht verwarmende crème die diep in de spieren doordringt en onmiddellijk een aangenaam gevoel geeft.

QM 1 zorgt voor 100 % prestatievermogen bij het sporten.

De crème is ontwikkeld op vraag van professionele wielrenners want tijdens wedstrijden in zeer warm weer, is het gebruik van ’QM 2 Hot Cream Warming Lotion’ niet aangewezen. Logisch, maar zo kunt u het ‘goede spiergevoel’ in de benen missen; vandaar de vraag naar een zachtere variant om te gebruiken in zachte weersomstandigheden (10-20 °C) of indoorsporten.

In de Ronde van Frankrijk is het bijvoorbeeld zeer belangrijk om van in het begin ‘goede benen’ te hebben en de beslissende ontsnapping niet te missen.

De crème trekt door de huid in de spieren en laat géén rode huidskleur na. Een rode huidskleur betekent dat bloed onttrokken zou worden uit de spieren naar de huid. Minder bloed in de spieren = prestatieverlies! Niet van toepassing bij het gebruik van QM producten.

Lichte opwarming van spieren en pezen geeft onmiddellijk een aangenaam gevoel. Soepele spieren en pezen geven minder kans op kwetsuren tijdens de opwarming of intensief sporten.

Preventief aanbrengen geeft minder snel vermoeide spieren bij lange wandel- of fietstochten, zware fysieke inspanningen.

QM 1 wordt ook gewaardeerd door senioren die ’s morgens last hebben van spierpijn of stramme spieren. Na het aanbrengen wordt bewegen weer gemakkelijker!

Alle 3 de verwarmende crèmes van QM zijn ook ideaal om te gebruiken tijdens wintersporten zoals langlauf, biatlon, skiën, schaatsen en sleeën.

Veldrijders en fietsers in het algemeen wrijven het ganse lichaam in met deze QM 1 Warming Cream tijdens de wintermaanden. Op die manier kan men in dunnere kleding de wedstrijd rijden wat minder hinder oplevert tijdens de inspanningen.

Ingrediënten
INCI:
AQUA
PARAFFINUM LIQUIDUM
GLYCERIN
CAMPHOR
ISOPROPYL PALMITATE
CETEARYL ALCOHOL
GLYCERYL STEARATE
PEG-100 STEARATE
ISOAMYL LAURATE
PHENOXYETHANOL
VANILLYL BUTYL ETHER
XANTHAN GUM
ETHYLHEXYLGLYCERIN
ISOAMYL COCOATE
LACTIC ACID
METHYL SALICYLATE
CAPSICUM FRUTESCENS FRUIT EXTRACT
SODIUM HYROXIDE
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL
METHYL NICOTINATE

Gebruik
QM 1 vóór de inspanning aanbrengen, in matig tot goed weer (10-20 °C), eventueel met een laagje 'QM 5 Pre Sports Energizing Oil' er bovenop. De crème goed inwrijven tot hij verdwenen is.

  • Gebruik bij buiten- en binnensporten.
  • Mag aangebracht worden over het ganse lichaam behalve het aangezicht.
  • Niet te veel aanbrengen bij het eerste gebruik, nadien aanpassen naar eigen gevoel.

Opmerkingen
Niet in de ogen wrijven.
Na gebruik de handen wassen.
Extern gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen