GROENE THEE EXTRACT - CAMELLIA SINENSIS (120 V-CAPS) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

. groene thee is een krachtige antioxidant
. ondersteunt de vetstofwisseling
. gemaakt van biologische groene thee extract

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GROENE THEE EXTRACT - CAMELLIA SINENSIS (120 V-CAPS)

Omschrijving
Purasana Groene Thee capsules worden gemaakt van de Camellia Sinenis. Dit is een struik die zijn oorsprong vindt in Zuidoost-Azië. Van deze struik wordt ook wel groene, zwarte, witte en oolong thee gemaakt.

Groene thee is rijk aan catechine, vooral EGCG of epigallocatechinegallaat, en polyfenolen. Deze sterke antioxidanten zijn veel krachtiger dan deze die we aantreffen in groenten en fruit. Het gebruik van capsules groene thee-extract per dag ondersteunt de (vet-)stofwisseling (EFSA-ID 1123). Groene thee ondersteunt het immuunsysteem (EFSA-ID 1273), biedt bescherming tegen vrije radicalen (EFSA-ID 1276) en helpt bij overgewicht (EFSA-ID 2716).

Groene thee kan gerust als een superfood worden beschouwd!

Waarom kiezen voor groene thee capsules?
Groene thee heeft gunstige eigenschappen. Het bevat antioxidanten en is een bron van cafeïne. Zo helpt het lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf en is het goed voor het immuunsysteem en van belang voor de vetverbranding.

De gezondheidsclaims die wij over dit product doen zijn als wetenschappelijk bewezen beoordeeld door de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authorities).

Ingrediënten
Maltodextrine* 228 mg
Groene thee extract* (Camellia sinensis, blad, 12 % EGCG) 92 mg
*Afkomstig van biologische landbouw

Gebruik
Maximaal 2 capsules per dag. Bij voorkeur innemen na een maaltijd met een glas water. De inname is 's avonds te vermijden.

Opmerkingen
Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en cafeïnegevoelige personen. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

De dagelijkse hoeveelheid van 800 mg epigallocatechine-3-gallaat mag niet overschreden worden. Mag niet worden geconsumeerd als u dezelfde dag ook andere producten met groene thee consumeert. Mag niet worden geconsumeerd door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, of door kinderen jonger dan 18 jaar. Mag niet worden geconsumeerd op de nuchtere maag. (1)

(1) Met uitzondering van waterige groenethee-extracten die (-)-epigallocatechine-3-gallaat bevatten en na reconstitutie in dranken een samenstelling hebben die vergelijkbaar is met traditionele groenethee-infusies.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen