GREEN TEA PLATINUM - GROENE THEE (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. groene thee helpt als bron van antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen
. groene thee voor het gezond houden van het hart en bevordert de alertheid en het concentratievermogen
. green tea draagt bij tot een normaal glucosegehalte en een natuurl

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GREEN TEA PLATINUM - GROENE THEE (60 V-CAPS)


Omschrijving
Als er één plant is, waarvan honderden wetenschappelijke studies aantonen dat ze breed gezondheidsbevorderend werkt en vele aandoeningen helpt voorkomen of zelfs afremmen, dan is het wel groene thee (Camellia sinensis). Het dagelijks drinken van enkele koppen groene thee of het geregeld gebruik van een goed voedingssupplement is dan ook voor iedereen aan te raden.

Elementair voor de heilzame werking van groene thee zijn de “catechinen”, voorop EGCG of epigallocatechinegallaat. Deze sterke antioxidanten zijn veel krachtiger dan deze die we aantreffen in groenten en fruit. Regelmatig groene thee gebruiken is dan ook ideaal om de weefsels maximaal te beschermen tegen vrije radicalen, meer bepaald ter hoogte van de huid, bloedvaten en botten en om helder van geest te blijven.

Meer dan welkom is ook het positieve effect van groene thee op de vetverbranding, wat helpt een ideaal gewicht te verkrijgen of te behouden. Groene thee past ook in een betere levensstijl die als doel heeft de bloedglucosespiegel beter onder controle te houden.

Wie op een intensieve manier van groene thee gebruik wil maken, maar groene thee niet lust of zoveel mogelijk cafeïne wil beperken, heeft aan het kwaliteitsextract GREEN TEA PLATINUM van Mannavital het ideale voedingssupplement.

Waarom u kiest voor GREEN TEA PLATINUM:

  • Is gemaakt van biologische groene thee.
  • Werd – net zoals een thee wordt gemaakt – verkregen door een waterige extractie, gevolgd door een sterke concentratie.
  • De extractie gebeurde niet met het potentieel toxische ethylacetaat, noch met alcohol (dat voor dit doel niet geschikt is).
  • Is gestandaardiseerd om minimaal 60 % EGCG (epigallocatechinegallaat) te bevatten.
  • Is arm aan cafeïne (0,3 %).
  • De inname van één capsule, die minstens 300 mg EGCG aanvoert, komt overeen met het drinken van 3 à 5 tassen groene thee (maar dan met veel minder cafeïne).

GREEN TEA PLATINUM van MannaVital is van biologische kwaliteit (het totaalproduct draagt geen biologisch garantielabel i.v.m. de capsule en de vulstoffen) en breed gezondheidsbevorderend:
helpt als bron van antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen, helpt de huid beschermen tegen UV-stralen, draagt bij tot het gezond houden van het hart. Helpt de botten gezond te houden, bevordert de vetverbranding van vetten, helpt op gewicht te blijven en ondersteunt het afslanken door afname van lichaamsvet. Ondersteunt bij mentale fysieke vermoeidheid en bevordert de alertheid en het concentratievermogen. Draagt bij tot het behoud van een normaal glucosegehalte. Draagt bij tot het natuurlijk afweervermogen.

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
Groene thee waterig extract (Camellia sinensis, 60 % EGCG) 500 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
2 maal per dag 1 capsule met een glas water innemen, bij voorkeur buiten de maaltijden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

De dagelijkse hoeveelheid van 800 mg epigallocatechine-3-gallaat mag niet overschreden worden. Mag niet worden geconsumeerd als u dezelfde dag ook andere producten met groene thee consumeert. Mag niet worden geconsumeerd door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, of door kinderen jonger dan 18 jaar. Mag niet worden geconsumeerd op de nuchtere maag. (1)

(1) Met uitzondering van waterige groenethee-extracten die (-)-epigallocatechine-3-gallaat bevatten en na reconstitutie in dranken een samenstelling hebben die vergelijkbaar is met traditionele groenethee-infusies.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen