PASTIS TRES ESTELLE 45 % BIO (500 ML) (TRES ESTELLE PASTIS BIO)

. een artisanale pastis met planten van 100 % biologische teelt; steranijs, venkel, zoethout

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

PASTIS TRES ESTELLE 45 % BIO (500 ML)


Omschrijving
PASTIS TRES ESTELLE 45 % is een artisanale pastis met planten van 100 % biologische teelt; met steranijs, venkel en zoethout.

Yves Garnier die de bloesemessences volgens de methode van Dokter Bach voor ladrôme bereidt in de ongerepte Pyreneëën, produceert er met dezelfde liefde en toewijding deze bio-pastis.

Het is aan de licht beboste voet van de berg “Tres Estelles” waar de wildgeplukte steranijs, venkel, en zoethoutwortel het bijzondere Catalaans karakter en fijne elegantie aan de Pastis geven.

Ingrediënten
Water, alcohol, suiker, steranijs, venkel, zoethout
Ecocert gecertificeerd 

Gebruik
U kan de Bio-Pastis zowel als aperitief al digestief drinken gezien de aanwezige planten voor beide momenten efficiënt hun werking etaleren.

Opmerkingen
Overmatig gebruik van alcohol kan uw gezondheid schaden.
Niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Ook bij borstvoeding best te vermijden.
Vermijd contact met de ogen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen