STEVIOL (500 G) (NATURGREEN)

. zoetstof op basis van erythritol en steviolglycosiden
. stevia is een natuurlijke zoetstof die gewonnen wordt uit het blad van de steviaplant (Stevia rebaudiana), een plant uit Zuid-Amerika

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

STEVIOL (500 G)


Omschrijving
Zoetstof op basis van erythritol en steviolglycosiden.

Erythritol (of Sukrin) is een natuurlijke zoetstof en komt van nature voor in onder andere paddenstoelen, fruit, maïs en gefermenteerde producten. Deze zoetstof wordt gewonnen door natuurlijke fermentatie van glucose. Erythritol wordt in het lichaam opgenomen in het bloed maar heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel. De zoetkracht komt overeen met ongeveer 70 % van de zoetheid van suiker.

Stevia is een zoet plantje (200 tot 300 keer zoeter dan suiker). Net als Sukrin, is de glycemische index van Stevia nul. Dat maakt deze zoetstof ook geschikt voor diabetici.

STEVIOL van NaturGreen is uitermate geschikt voor diabetici.

Ingrediënten
Erythritol (97,6 %) en zoetstof: steviolglycosiden (2,4 %).
Zonder suikertoevoeging
Vegan

Gebruik
Steviol kan worden gebruikt voor het bakken, koken en om dranken mee te zoeten.
Geschikt voor mensen die minder suiker willen eten of een suikervrij dieet volgen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen