ERITRITOL BIO - ORGANIC (500 G) (NATURGREEN)

. eritritol is een natuurlijke zoetstof en komt van nature voor in onder andere paddenstoelen, fruit en gefermenteerde producten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ERITRITOL BIO - ORGANIC (500 G)


Omschrijving
Eritritol of Sukrin is een natuurlijke zoetstof en komt van nature voor in onder andere paddenstoelen, fruit, maïs en gefermenteerde producten. Deze zoetstof wordt gewonnen door natuurlijke fermentatie van glucose. Erythritol wordt in het lichaam opgenomen in het bloed maar heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel. De zoetkracht komt overeen met ongeveer 70 % van de zoetheid van suiker.

ERITRITOL BIO van NaturGreen is uitermate geschikt voor diabetici.

Ingrediënten
erythritol* (100 %), gemaakt van biologische maïs. 

Gebruik
U kan het gebruiken om sappen, milkshakes, koffie, groentedranken, enz. te zoeten. Ook ideaal om in uw bakrecepten te verwerken omdat het bestand is tegen koken en bakken.
Geschikt voor mensen die minder suiker willen eten of een suikervrij dieet volgen.Je kunt het gebruiken voor het zoeten van sappen, milkshakes, koffie, groentedranken etc. 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen