. is een bio kokossuiker uit Java met een zachte karamelsmaak
. ter vervanging van riet-of bietsuiker, agave, ahorn of siroop
. lekker in thee en koffie, coctails, desserten en gebak
Omschrijving
De Gula Java van Amanprana is biologische kokosbloesemsuiker uit Java. Gula Java kokosbloesemsuiker kunt u gebruiken ter vervanging van elk soort andere suiker. U gebruikt het in thee en koffie, om mee te bakken, in cocktails, om gerechten af te werken en door haar smeuïge, zoete smaak met een vleugje karamel is het ideaal als tussendoortje.
Waarom kiezen voor kokosbloesemsuiker in plaats van suiker?
Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat uw bloedsuikerspiegel beter met rust gelaten wordt. De koolhydraten in de kokosbloesemsuiker worden langzaam afgebroken, waardoor hun glucose geleidelijk aan het bloed wordt afgeven. Daarnaast is kokosbloesemsuiker ongeraffineerd. Deze suiker is dus niet bewerkt. Hierdoor blijven alle gezonde vitamines, mineralen en vezels behouden.
Waarom kiezen voor kokosbloesemsuiker van Amanprana?
Ingrediënten
100 % ongeraffineerde kokosbloesem ruwe suiker 310 g, Bovis 9.000, -30 Yin, GI 35, Orac 2.200/100 g
Bio
Vegan
Suikervrij
Lactosevrij
Glutenvrij natuur
Alternatieve suikertoevoeging
Gebruik
Gula Java kunt u gebruiken ter vervanging van riet- of bietsuiker, agave, ahorn of siroop. In thee en koffie, heerlijk op appels in de oven, gebakken bananen, pannenkoeken, taarten, wafels, gebak en cake. Perfect in cocktails (vb Mojito, Caipirinha,...). Als decoratief suikerrandje aan uw glas. Om gerechten af te werken en Aziatische recepten met Gula Java hun authenticiteit te geven. Ideaal tussendoortje voor extra energie.