PEA PLATINUM + VIT. B-COMPLEX (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en een normale geestelijke functie (vit. B-complex en biotine)
. draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem en het energieleverend metabolisme (vit. B-complex en biotine)

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PEA PLATINUM + VIT. B-COMPLEX (60 V-CAPS)


Omschrijving
PEA of palmitoylethanolamide is een stof de mens van nature aanmaakt bij belastende omstandigheden en die ook in de natuur voorkomt in sojakiemen, pindanoten en eidooier. De lichaamseigen hoeveelheid PEA kan via een voedingssupplement verhoogd worden en in het bijzonder in combinatie met het vitamine B-complex kan hierdoor het zenuwstelsel ondersteund worden.  PEA PLATINUM bevat niet alleen een uitzonderlijk goed opneembare vorm van palmitoylethanolamide (LEVAGEN+), de vitamines B erin worden bovendien aangevoerd in hun bioactieve vorm en in een werkzame dosis.

Waarom u kiest voor PEA PLATINUM:

  • Bevat PEA van de allerbeste kwaliteit (LEVAGEN+).
  • Door een bijzonder en natuurlijk afgiftesysteem (Lipisperse®), wordt deze PEA 1,8 maal beter opgenomen dan gewone PEA.
  • Bevat voor een optimale werking ook het volledige complex van de B-vitamines en dit in hun bioactieve, werkzame vormen.
  • Elk van deze B-vitamines wordt aangevoerd aan 200 % van de referentie-inname (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid).

PEA PLATINUM + VIT. B-COMPLEX van Mannavital draagt bij een normale werking van het zenuwstelsel (door vit B1-B2-B3-B6-B12-biotine), draagt bij tot een normale geestelijke functie (door vit B1-B3-B6-B9-B12-biotine), draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem (door vit B6-B9-B12) en draagt bij tot het energieleverend metabolisme (door vit B1-B2-B3-B5-B12-biotine).

Actieve ingrediënten per 3 vegetarische capsules
LEVAGEN+ 900 mg:
. PEA of Palmitoylethanolamide 810 mg
. LipiSperse® (natuurlijk emulgeersysteem met kokosolie, olijfolie, limoenolie, vitamine E, zonnebloemlecithine, esters van vetzuren) dat de opname van PEA met 80 % verhoogt t.o.v. standaard PEA 90 mg
Vitamine B1 (200 % RI*): thiaminehydrochloride 2,2 mg
Vitamine B2 (200 % RI*): natriumriboflavine-5’-fosfaat 2,8 mg
Vitamine B3 (200 % RI*): nicotinamide 32 mg
Vitamine B5 (200 % RI*): calcium-D-pantothenaat 12 mg
Vitamine B6 (200 % RI*): pyridoxal-5’-fosfaat 2,8 mg
Foliumzuur/B9 (200 % RI*): calcium L-methyltetrahydrofolaat 400 mcg
Vitamine B12 (2000 % RI*): methylcobalamine en adenosylcobalamine 50 mcg
Biotine (200 % RI*): D-biotine 100 mcg
*RI = Referentie-inname

Gebruik
Aanvalsdosis (intensieve dosis): 3 capsules per dag, met een glas water, verspreid over de hoofdmaaltijden.
Onderhoudsdosis: 2 capsules per dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen