LIPON 500 (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

α-LIPONZUUR
. heeft een positieve invloed op diabetes, zenuwpijn, immuniteit en atherosclerose
. bezit sterke antioxidatieve eigenschappen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

LIPON 500 (60 V-CAPS)


Omschrijving
Liponzuur is een sterke antioxidant die in water en in vet oplosbaar is en daardoor zowel intra- als extracellulair werkt. Het is een deel van het multi-enzymencomplex, speelt een belangrijke rol in de clearance van melkzuur en pyrodruivenzuur, werkt ontgiftend en is een belangrijke biokatalysator. Liponzuur speelt een belangrijke rol bij het reduceren van geoxideerde vitamine C en E en beschermt carotenoïden tegen oxidatie.

Daarnaast is het zeer effectief in het voorkomen van oxidatie van LDL-cholesterol en kan zelfs geoxideerd cholesterol reduceren. Liponzuur heeft een positieve invloed op suikerziekte, zenuwaandoeningen (carpal tunnel syndroom, ischialgie, ...), immuniteit en atherosclerose.

LIPON-500 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Alfa-liponzuur 500 mg

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Lees meer over antioxidanten ...

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen