LIPON 500 (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. 50 % R en 50 % L
. aanwezig in de citroenzuurcyclus

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

LIPON 500 (60 V-CAPS)


Omschrijving
Alfa-liponzuur is een zwavelhoudend antioxidant. Het unieke aan alfa-liponzuur is dat deze stof zowel water- als vetoplosbaar is. Het is het enige antioxidant dat actief is in zowel de hele cel als in alle soorten weefsels. Het recycleert ook andere antioxidanten, zoals Q10, vitamine C, vitamine E. Alfa-liponzuur speelt een belangrijke rol in de citroenzuurcyclus. Dit is het proces waarbij koolhydraten, vetten en eiwitten worden omgezet in energie. Een tekort aan Alfa-liponzuur kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld glucose niet optimaal wordt omgezet in energie, wat op zijn beurt een energietekort kan veroorzaken.

Deze vorm van liponzuur bestaat voor 50 % uit R-liponzuur en 50 % uit S-liponzuur.

LIPON-500 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Alfa-liponzuur 500 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), siliciumdioxide (antiklontermiddel)

Gebruik
1 à 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen