CURCUMA PLATINUM (180 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

CURCUMA
. draagt bij tot soepele spieren en gewrichten
. bevordert de spijsvertering en de vertering van vetten
. ondersteunt de lever- en galwerking
. helpt als antioxidans beschermen tegen vrije radicalen en ondersteunt het immuunsysteem

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CURCUMA PLATINUM (180 V-CAPS)


Omschrijving
Dankzij het uiterst sterke antioxidantencomplex “curcumine”, kan de oranjegele curcumawortel zeer breed de gezondheid bevorderen: draagt bij tot soepele spieren en gewrichten, bevordert de spijsvertering en de vertering van vetten, ondersteunt de lever- en galwerking, helpt als antioxidans beschermen tegen vrije radicalen, draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

Maar grote voorwaarde voor een optimale werkzaamheid is een verzekerde opname en langere werkingsduur van curcumine, zoals bij CURCUMA PLATINUM van MannaVital (opneembaarheid van curcumine bewezen 29 maal hoger dan van gewone curcumine (!); duur van de werkzaamheid van curcumine houdt langer aan; is het curcumapreparaat met de sterkste wetenschappelijke onderbouwing op de markt o.a. 27 klinische studies). Dit “kurkumafytosoom” leunt het dichtst aan bij de oeroude, oorspronkelijke ayurvedische bereiding waarbij soja- of zonnebloemlecithine (meer bepaald de component fosfatidylcholine daarin) als een natuurlijke emulgator de curcuminoïden veel beter opneembaar maakt. In dit preparaat werd geen zwarte peperextract (dat de natuurlijke afbraak van curcuminoïden en andere geneesmiddelen afremt) toegevoegd zodat men deze samenstelling ook samen met andere geneesmiddelen mag innemen; het afremmen van de afbraak van geneesmiddelen kan immers leiden tot nevenwerkingen. Alleen dan kan curcuma ingezet worden om vlot en vrij te bewegen, om de spijsvertering te bevorderen, de lever- en galwegen te ondersteunen (niet geven bij ingeklemde galstenen), het uiterlijk fris en jeugdig te houden en de afweer te bevorderen.


Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
Curcuminefytosoom (MERIVA, gestandaardiseerd op 100 mg curcumine) voor een optimale opneembaarheid curcumine is gebonden aan fosfatidylcholine uit sojalecithine 500 mg
Fosfatidylcholine uit zonnebloemolie 200 mg
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij       

Gebruik
1 à 3 maal per dag 1 capsule; eventuele aanvalsdosis, 3 capsules per dag of zoals voorgeschreven.
Niet gebruiken bij obstructie van de galwegen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen