OPC PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

OPC
. draagt bij tot een vlotte circulatie, tot lichte en energieke benen (in geval van een zwaar en vermoeid gevoel)
. bevordert het behoud van een gezonde huid
. bezit een krachtige ontstekingsremmende werking

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

OPC PLATINUM (60 V-CAPS)


Omschrijving
OPC’s of oligomere procyaniden zijn bijzondere planteninhoudstoffen die, mits de juiste kwaliteit en bron, op uitzonderlijk veel lichaamsterreinen kunnen ingezet worden. Vooral door hun positieve en brede invloed op de bloedsomloop, maar ook door hun antioxiderende en ontstekingswerende eigenschappen, zijn ze een absoluut topmiddel in de complementaire geneeskunde.

OPC PLATINUM bevat OPC’s uit zeedenschors van een superieure kwaliteit (OLIGOPIN®), die vooral in de preventie en aanpak van veneuze aandoeningen, hart- en vaatziekten, huidveroudering, oogklachten, gynaecologische klachten, geheugen- en concentratiestoornissen, gewrichtsklachten en anti-aging zeer nuttig kunnen zijn.

OPC draagt bij tot een vlotte circulatie, tot lichte en energieke benen (in geval van een zwaar en vermoeid gevoel), tot het behoud van een gezonde huid en tot de bescherming tegen vrije radicalen.


OPC PLATINUM van MannaVital bevat met OLIGOPIN® de allerbeste kwaliteit en een wetenschappelijk onderzocht extract van oligomere procyaniden, bevat minstens 67 % van de “korte”, goed opneembare en dus werkzame oligomere procyaniden, bevat minstens 43 % van de kortste mono- en dimeren en is vrij van de “lange” en onwerkzame tannines. 
 
Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
Zeedenschorsextract (Pinus pinaster, OLIGOPIN®) 50 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
2 (onderhoudsdosis) tot 4 (opbouwdosis) capsules per dag, in te nemen met een glas water, tijdens de maaltijden.
In bijzondere omstandigheden tot 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen