NATTOKINASE PLATINUM (90 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. ondersteunt de circulatie
. draagt bij tot het behoud van gezonde bloedvaten (dankzij druivenpittenextract)

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

NATTOKINASE PLATINUM (90 V-CAPS)


Omschrijving
Voor een optimale gezondheid is een vlotte circulatie van groot belang en NATTOKINASE PLATINUM + OPC kan hiertoe bijdragen. Het bevat namelijk met nattokinase een uit het sojafermentatieproduct natto verkregen, sterk eiwitafbrekend enzym en dit van de allerbeste kwaliteit (FERMOKINASE®). Nattokinase kan een overmatige afzetting van het stollingseiwit fibrine afbreken en zo de vaten helpen proper te houden. Voor een nog beter resultaat werd nattokinase gekoppeld aan een potent extract van oligomere procyaniden of OPC’s uit druivenpitten (OMNIVIN 20R®), dat vooral dankzij een antioxiderende werking bijdraagt tot het behoud van gezonde bloedvaten.

Waarom u kiest voor NATTOKINASE PLATINUM: 

  • De nattokinase wordt geëxtraheerd uit natto dat een gestandaardiseerd fermentatieproces onderging.
  • De nattokinase vertoont een gegarandeerde enzymatische activiteit van 20000 FU per gram (FERMOKINASE®).
  • Opdat nattokinase zijn enzymatische capaciteit maximaal zou behouden en niet zou verteerd worden in de maag, zit het in een maagsapresistentie capsule.
  • Het extract uit natto is vrij van de bloedstolling bevorderende vitamine K2.
  • Het extract uit druivenpitten bevat specifiek de werkzame oligomere procyaniden met de vereiste korte ketenlengte (OMNIVIN 20®).

NATTOKINASE PLATINUM van MannaVital ondersteunt de circulatie en draagt bij tot het behoud van gezonde bloedvaten (dankzij druivenpittenextract).

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
Nattokinase (Fermokinase®, 2000 FU), extract van gefermenteerde sojabonen 100 mg
Druivenpittenextract (OmniVin 20R®, 37 % korte OPC’s) 100 mg

Gebruik
Volwassenen (met uitzondering van zwangere en zogende vrouwen): 1 capsule per dag of zoals voorgeschreven door een gezondheidsprofessional, in te nemen bij of tussen de maaltijden, met een glas water.  

Contra-indicaties
Nattokinase behoort tot de trombolytica en mag niet worden gebruikt bij personen met een verhoogd bloedingsrisico. Gelijktijdig gebruik van nattokinase met bloedverdunnende geneesmiddelen (anticoagulantia) gebeurt het best onder controle van een arts. Niet innemen voor een geplande operatie.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen