POLICOSANOL (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

POLICOSANOL
. draagt bij tot een normaal cholesterolgehalte
. wordt beschouwd als natuurlijk alternatief voor cholesterolverlagende middelen
. ondersteunt hart en bloedvaten en de bloedcirculatie op een veilige manier

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

POLICOSANOL (60 V-CAPS)


saccharum officinarumPolicosanol wordt gemaakt uit de wasachtige coating van suikerriet (policosanol uit andere bronnen zoals bijvoorbeeld tarwekiemolie en bijenwas blijkt veel minder werkzaam) en is vooral van belang als plantaardig en veilig alternatief in de strijd tegen een hoog cholesterolniveau in uw lichaam.

Klinische studies wijzen op het effect van policosanol in het verlagen van de totale cholesterol, LDL-cholesterol, HDL-cholesterol en triglyceriden (Mas, 1999; Castano, 2000; Nikitin, 2000; Menendez, 2000).

Policosanol vermindert ook de LDL-oxidatie, het samenklitten van bloedplaatjes en de plaquevorming, verbetert de bloedcirculatie bij circulatiestoornissen en verlaagt het risico op hart- en vaatziekten. In praktijk blijkt policosanol het effect van bloedverdunners niet te beïnvloeden.

Policosanol bevat geen suikers meer en kan gerust gebruikt worden door diabetici. Voor veel mensen zal policosanol onder de vorm van een supplement een veilig, natuurlijk en vaak superieur alternatief zijn voor de vaak voorgeschreven statines. Er treden nauwelijks of geen bijwerkingen op terwijl de klinische effecten vergelijkbaar of beter zijn.

POLICOSANOL van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Saccharum officinarum (suikerriet) 11,20 mg
Policosanol 90 % 10 mg

Gebruik
1 à 2 capsules per dag voor de maaltijd of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen