LACTASE (100 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

LACTASE
. ondersteunt de vertering van lactose

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

LACTASE (100 V-CAPS)


Omschrijving
Spijsverteringsenzymen zijn zowel noodzakelijk voor een optimale vertering van voedsel als voor de opname van vetoplosbare vitaminen. Een goede vertering verhoogt de biologische beschikbaarheid van de voedingsstoffen, verbetert de voedseltolerantie en remt de vorming van gifstoffen en andere belastende stoffen in het spijsverteringskanaal. Hierdoor verminderen bijbehorende klachten zoals opgeblazen gevoel, winderigheid, buikpijn, problemen met de stoelgang, vermoeidheid en andere daarmee samenhangende problemen.
 
Lactase is een spijsverteringsenzym dat door de mens zelf wordt geproduceerd. Lactase splitst lactose (melksuiker) in de enkelvoudige suikers glucose en galactose die vervolgens in de darmen kunnen worden opgenomen. Lactose is aanwezig in melk, melkproducten en in producten waarin melkbestanddelen verwerkt zijn. Moedermelk is de belangrijkste bron van lactose. Pasgeborenen kunnen lactose meestal goed afbreken.

Bij het ouder worden of bij beschadiging van de darmmucosa (ook bij kinderen) kan het vermogen om lactase te produceren sterk afnemen waardoor problemen met de vertering van melkproducten kunnen ontstaan. Hierdoor zal lactose zich in de darmen ophopen wat gasvorming en diarree kan veroorzaken. Personen die lactase (tijdelijk) minder goed aanmaken waardoor de lactose-afbraak minder efficiënt verloopt, hebben er baat bij om de consumptie van melk, melkproducten en andere producten die lactose bevatten te verminderen.

LACTASE van Deba Pharma werd ontwikkeld om de hedendaagse mens te ondersteunen bij de vertering van lactose (bijvoorbeeld ten gevolge van een darmziekte waarbij de integriteit van de darmmucosa is aangetast).

Samenstelling per plantaardige capsule
Lactase (10 000 FCC-units/g; 3 500 FCC units/capsule Aspergillus oryzae) 350 mg

Gebruik
1 à 3 capsules per dag met water voor de maaltijd; de dagdosis is afhankelijk van de concentratie lactose in de voeding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen