IJZERBISGLYCINAAT MET VITAMINE C (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

IJZERBISGLYCINAAT
.  vult mogelijk ijzertekort aan bij hevige maandstonden, zwangerschap, zware trainingen en vegetarisch of veganistisch dieet of na heelkundige ingrepen (hevig bloedverlies)
. geeft het energie- en immuunsysteem een krachtige boost

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

IJZERBISGLYCINAAT MET VITAMINE C (60 V-CAPS)


Omschrijving 
IJzer is een belangrijk bestanddeel van bloedkleurstof of hemoglobine. Hemoglobine zorgt voor het transport van zuurstof naar het lichaam. Het lichaam gebruikt die zuurstof om energie te produceren. IJzer is ook belangrijk voor de instandhouding van uw immuunsysteem.

Een tekort aan ijzer kan leiden tot duizeligheid, zwakte of een verminderd concentratievermogen en in ernstige gevallen tot bloedarmoede. In het geval van een zwangerschap kan bloedarmoede aanleiding geven tot zuurstoftekort bij de foetus en een normale groei en ontwikkeling belemmeren.

De behandeling van ijzertekort kan 3 tot 6 maanden duren. Om de opname van ijzer te bevorderen wordt vitamine C toegevoegd. Na een heelkundige ingreep (ter hoogte van de maag en/of darmen) moet meestal blijvend ijzer toegediend worden.

IJZERBISGLYCINAAT van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
IJzer (ijzerbisglycinaat 225 mg) elementair gehalte 45 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 180 mg 
Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling)
Microkristallijne cellulose (stabilisator)
Magnesiumstearaat, siliciumdioxyde (antiklontermiddelen)
 
Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Opmerking
IJzersupplementen (tijdens de zwangerschap veelvuldig ingenomen tegen bloedarmoede) blijken in bepaalde gevallen de oorzaak te zijn van zwangerschapsmisselijkheid. Vitamine B6, vitamine B12 en foliumzuur zijn dan wellicht een betere keuze. Aan zwangere vrouwen wordt ook altijd aangeraden om extra foliumzuur in te nemen (acht weken voor de bevruchting tot en met de tweede maand van de zwangerschap) om het risico op aangeboren afwijkingen te verminderen. Een evenwichtige voeding volstaat hier immers niet om voldoende foliumzuur te kunnen opnemen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen