FERROPOL - UNICADOSES (20 X 10 ML) (PLANTAPOL)

. rijk aan ijzer maar ook aan foliumzuur en vitamine B12 en is daarom bijzonder geschikt bij tijdelijke vermoeidheid of om het vermoeidheidsgevoel te weren
. vitamine C, ijzer en foliumzuur zijn bekend om hun ondersteunende werking op het immuunsysteem

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

FERROPOL - UNICADOSES (20 X 10 ML)


Omschrijving
FERROPOL van Plantapol heeft een unieke samenstelling en is een geconcentreerde formule die zorgt voor een aanvulling van ijzer. De samenstelling van Ferropol werd onderzocht om de absorptie van ijzer door het lichaam te optimaliseren. De formule wordt aangevuld met vitamine C (vergroot opneembaarheid van ijzer) en koper (transporteert ijzer naar de weefsels).

Ferropol is niet alleen rijk aan ijzer maar ook aan foliumzuur en vitamine B12 en is daarom bijzonder geschikt bij tijdelijke vermoeidheid of om het vermoeidheidsgevoel te weren. Vitamine C, ijzer en foliumzuur zijn ook bekend om hun ondersteunende werking op het immuunsysteem.

Kies voor zeer actieve formules in vloeibare vorm (unicadoses®) die steeds een combinatie zijn van planten en nutriënten (vitamines, mineralen en aminozuren) waardoor zij zich onderscheiden van andere samenstellingen. Deze samenstellingen bieden tal van voordelen zoals een zeer sterke concentratie, een optimale opname door het lichaam en een snelle en doeltreffende werking.

Wat maakt Plantapol uniek?
Dankzij het huidige technische en wetenschappelijke niveau leren we de actieve bestanddelen van de planten beter kennen en slagen we erin om vooral doeltreffende formules samen te stellen met meer actieve bestanddelen.

Ingrediënten
Water, fructose, citroenaroma, vloeibaar spinazie-extract – Spinacia oleracea (2 %, is 200 mg per dagdosis), geconcentreerd rode bietensap - Betula vulgaris (0,6 %), geconcentreerd zwarte bessap – Ribes nigrum (0,6 %), koninginnenbrij (0,15 %), L-ascorbinezuur, ijzersulfaat, kopergluconaat, pteroylmonoglutaminezuur, cyanocobalamine, bewaarmiddel: kaliumsorbaat

Samenstelling per unicadose® van 10 ml
Spinazie (vloeibaar extract) 200 mg, koninginnenbrij 150 mg, vitamine C 80 mg (100 %*), zwarte bes (geconcentreerd sap) 60 mg, rode biet (geconcentreerd sap) 60 mg, ijzer 7 mg (50 %*), koper 0,67 mg (66,7 %*), foliumzuur 200 µg (100 %*), vitamine B12 2,5 µg (100 %*)
* = % van de Referentie Inname

Gebruik
Krachtig schudden vóór gebruik om een eventueel bezinksel, te wijten aan de natuurlijke extracten, te vermijden. Neem de inhoud van 1 unicadose per dag met water of fruitsap, bij vookeur op de nuchtere maag, als 10-daagse kuur.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen