PROGELPOL AMPULLEN MET 4 SCHATTEN VAN DE BIJENKORF (20 AMPULLEN X 10 ML) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

PROGELPOL
. geeft vitaliteit en helpt om uitputtingssituaties te overkomen
. oefent een gunstig effect uit op de weerstand
. beschermt tegen alle vormen van tijdelijke stress

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PROGELPOL AMPULLEN MET 4 SCHATTEN VAN DE BIJENKORF (20 AMPULLEN X 10 ML)


Omschrijving
Propolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie. Propolis is een natuurlijk probioticum met een antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking en bezit de eigenschap de natuurlijke weerstand te versterken. Ziekteverschijnselen zijn daardoor minder erg, het ziekteproces is korter en de recuperatie verloopt vlotter.

Koninginnenbrij (koninginnengelei, koninginnenbrood of royal jelly), het supervoedsel voor de bijenkoningin, is een complexe, melkachtige, romige substantie die door de werkbijen wordt geproduceerd voor het ontwikkelen en voeden van de bijenkoningin. De larve die werd gekozen als toekomstige koningin, zal in verhouding tot de andere larven veel grotere hoeveelheden krijgen voor haar ontwikkeling en een toekomstig lang en vruchtbaar leven. Terwijl de gemiddelde levensduur van een bij gemiddeld 45 dagen is, kan de koningin tot 5 jaar leven.

Royal Jelly is een waardevol, energiek biologisch product dat gebruikt kan worden als alternatief geneesmiddel en zeer rijk aan eiwitten, vitamines A, B, C, D, mineralen (calcium, fosfor, zwavel, koper, kalium, ijzer, silicium), aminozuren (arginine, histidine, tryptofaan, phenylalanine, cystine, methionine, leucine, isoleucine, valine , glutamine), micronutriënten en groeifactoren. Koninginnenbrij wordt traditioneel gebruikt bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, bij stress of een depressie. Het stimuleert snel het natuurlijke afweersysteem van het organisme op een duurzame manier (1). Koninginnengelei kan dus worden aangeraden in perioden van oververmoeidheid en uitputting (burn-out) en het hele jaar door worden gebruikt.

Pollen (stuifmeel) is een rijke bron van eiwitten, koolhydraten, vetten, mineralen, vitaminen, aminozuren, antibiotische stoffen, enzymen en hormonen. De stuifmeelkorrels of pollen zijn de mannelijke voortplantingscellen van bloemen en planten. De bijen verzamelen het stuifmeel als krachtvoedsel voor zichzelf en voor de jonge larven. Aan stuifmeel worden talrijke versterkende en heilzame werkingen toegeschreven.

Honing is een natuurlijk, vloeibaar en zoet voedingsmiddel dat ontstaat als honingbijen nectar, een suikerhoudende vloeistof, uit bloemen verzamelen. De nectar wordt nadien onder andere door toevoeging van enzymen in honing omgezet. Honing wordt niet alleen naar waarde geschat voor zijn heerlijke smaak maar tevens voor de natuurlijke helende en therapeutische krachten. Sedert de mens in contact kwam met het bijenvolkje werd honing gebruikt voor gezondheidsbevorderende middelen en schoonheidsproducten. Dankzij de snelle suikers (fructose en glucose) is honing een ideale energiebron tijdens duurinspanningen.

PROGELPOL van Bijenhof bevat 4 schatten van de bijenkorf namelijk propolis, koninginnenbrij, pollen en honing.

Ingrediënten per drinkbare ampul van 10 ml
Honing 3 g
Koninginnenbrij 500 mg
Pollen hydroglycerine extract 500 mg
Hydro-alcoholextract van propolis 50 mg
Gezuiverd water

Gebruik
Schud de ampul voor het openen, los de inhoud op in een drankje 's morgens bij het ontbijt.

Opmerkingen
Bevat geen allergenen in de zin van de richtlijn.
Te vermijden in geval van bekende allergieën voor bijenproducten.
Volgens het voorzorgsprincipe wordt het niet aanbevolen om het te geven aan kinderen jonger dan 3 jaar en aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Bewaar op een donkere, propere en droge plaats.

(1) Nagai T, Inoue R, Suzuki N, Nagashima T. Antioxidant properties of enzymatic hydrolysates from royal jelly. / J Med Food. 06 Fall;09(3):363-7.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen