GINSENG & KONINGINNENGELEI (20 AMPULLEN X 10 ML) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

GINSENG & ROYAL JELLY
. geeft vitaliteit en helpt om uitputtingssituaties te overkomen
. beschermt tegen alle vormen van tijdelijke stress
. vertraagt het ouderdomsproces et bestrijdt tijdelijke vermoeidheid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GINSENG & KONINGINNENGELEI (20 AMPULLEN X 10 ML)


Omschrijving
Bereiding met honing, koninginnengelei en extract van ginseng.

Honing is een natuurlijk, vloeibaar en zoet voedingsmiddel dat ontstaat als honingbijen nectar, een suikerhoudende vloeistof, uit bloemen verzamelen. De nectar wordt nadien onder andere door toevoeging van enzymen in honing omgezet. Honing wordt niet alleen naar waarde geschat voor zijn heerlijke smaak maar tevens voor de natuurlijke helende en therapeutische krachten. Sedert de mens in contact kwam met het bijenvolkje werd honing gebruikt voor gezondheidsbevorderende middelen en schoonheidsproducten. Dankzij de snelle suikers (fructose en glucose) is honing een ideale energiebron tijdens duurinspanningen.

Koninginnegelei (koninginnenbrij, koninginnenbrood of royal jelly), het supervoedsel voor de bijenkoningin, is een complexe, melkachtige, romige substantie die door de werkbijen wordt geproduceerd voor het ontwikkelen en voeden van de bijenkoningin. De larve die werd gekozen als toekomstige koningin, zal in verhouding tot de andere larven veel grotere hoeveelheden krijgen voor haar ontwikkeling en een toekomstig lang en vruchtbaar leven. Terwijl de gemiddelde levensduur van een bij gemiddeld 45 dagen is, kan de koningin tot 5 jaar leven.

Royal Jelly is een waardevol, energiek biologisch product dat gebruikt kan worden als alternatief geneesmiddel en zeer rijk aan eiwitten, vitamines A, B, C, D, mineralen (calcium, fosfor, zwavel, koper, kalium, ijzer, silicium), aminozuren (arginine, histidine, tryptofaan, phenylalanine, cystine, methionine, leucine, isoleucine, valine , glutamine), micronutriënten en groeifactoren. Koninginnenbrij wordt traditioneel gebruikt bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, bij stress of een depressie. Het stimuleert snel het natuurlijke afweersysteem van het organisme op een duurzame manier (1).

Koninginnengelei kan dus worden aangeraden in perioden van oververmoeidheid en uitputting (burn-out) en het hele jaar door worden gebruikt.

Ginseng (Panax ginseng) werd door de oude Chinezen ‘KONING DER KRUIDEN’ genoemd en wordt al duizenden jaren in de Chinese geneeskunde gebruikt. In het Nederlands vertaald betekent ginseng ‘menswortel’. Dit was nochtans niet de naam die eraan gegeven werd, men gebruikte eveneens termen als ‘Wortel van het Eeuwige Leven’, ‘Levenselixir’, ‘Gezondheid van de Mens’ en ‘Wonderbaarlijk Kruid’. Om deze tonische drank te ontwikkelen werd als basis het vloeibare extract van Panax C.A. Meyer, de ginsengsoort met de beste kwaliteit, geselecteerd. Het cultiveren van deze soort vereist een hoogkwalitatief zorgproces gedurende meer dan zeven jaar.

Ginseng (Panax ginseng) is één van de beroemdste, meest gewaardeerde en meest verkochte kruiden ter wereld. Deze populaire, traag groeiende wortel bestrijkt een gigantisch indicatiegebied. Geoogst op volwassen leeftijd barst Panax ginseng van ginsenosiden, fytosterolen, vetzuren, mineralen, vitaminen, aminozuren, gezonde suikers, zetmeel, enzymen en vezels. Ginseng bouwt een universeel verdedigingssysteem op dat de weerstand van het lichaam verhoogt, ondersteunt de doorstroming of circulatie en bestrijdt tijdelijke vermoeidheid. Ginseng beschermt tegen alle vormen van tijdelijke stress, vertraagt het ouderdomsproces, geeft vitaliteit en helpt om uitputtingssituaties te overkomen door activering van de hele persoonlijkheid en door toename van het concentratievermogen.

GINSENG EN KONINGINNENGELEI (ROYAL JELLY) van Bijenhof bevat geen alcohol. 

Ingrediënten per drinkbare ampul van 10 ml
Gezuiverd water 7,56 g
Honing 2,63 g
Koninklijke gelei (Royal Jelly) 0,5 g
Ginseng-bloemvrucht 0,1 g
Ginseng pasta-extract 0,01 g
Droog extract van ginseng 0,01 g

Gebruik
Verdun een ampul van 10 ml in anderhalve liter water en drink uit in de loop van de dag. Schudden voor gebruik.

Opmerkingen

Niet bedoeld voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
Niet langdurig gebruik zonder medisch advies.
Mogelijke bijwerking als de doses worden overschreden (hypertensie, slapeloosheid, nervositeit, uitslag, enz.).
Niet bedoeld voor mensen die allergisch zijn aan bijenproducten.

(1) Nagai T, Inoue R, Suzuki N, Nagashima T. Antioxidant properties of enzymatic hydrolysates from royal jelly. / J Med Food. 06 Fall;09(3):363-7.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen