JELLY PLUS 2000 - UNICADOSES (20 X 10 ML) (PLANTAPOL)

. hoog gehalte aan verse, zuivere koninginnenbrij
. ideaal voedingssupplement met een uitzonderlijke voedingswaarde

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

JELLY PLUS 2000 - UNICADOSES (20 X 10 ML)

 
Omschrijving
JELLY PLUS 2000 van Plantapol is door zijn hoge gehalte aan verse koniginnenbrij een ideaal voedingssupplement met een uitzonderlijke voedingswaarde. Voedingssupplement op basis van koninginnenbrij.

Kies voor zeer actieve formules in vloeibare vorm (unicadoses®) die steeds een combinatie zijn van planten en nutriënten (vitamines, mineralen en aminozuren) waardoor zij zich onderscheiden van andere samenstellingen. Deze samenstellingen bieden tal van voordelen zoals een zeer sterke concentratie, een optimale opname door het lichaam en een snelle en doeltreffende werking.

Wat maakt Plantapol uniek?
Dankzij het huidige technische en wetenschappelijke niveau leren we de actieve bestanddelen van de planten beter kennen en slagen we erin om vooral doeltreffende formules samen te stellen met meer actieve bestanddelen.

Ingrediënten
Water, koninginnenbrij, fructose, citroenaroma, bewaarmiddel: kaliumsorbaat

Samenstelling per unicadose® van 10 ml
Koninginnenbrij 2000 mg

Gebruik
Krachtig schudden vóór gebruik om een eventueel bezinksel, te wijten aan de natuurlijke extracten, te vermijden. Neem de inhoud van 1 unicadose per dag met water of fruitsap, liefst op de nuchtere maag als 10-daagse kuur.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen