ANIMABREATH - LUCHTWEGEN & WEERSTAND (1 KG) (ANIMAVITAL HORSES )

. uitgekiende kruidenmengeling om de weerstand te verhogen en de luchtwegen te verzachten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ANIMABREATH - LUCHTWEGEN & WEERSTAND (1 KG)


Beschrijving
LUCHTWEGEN & WEERSTAND-MIX van AnimaVital is een uitgekiende kruidenmengeling om de weerstand te verhogen en de luchtwegen te verzachten. Deze mix bevat met echinacea de belangrijkste afweerondersteunende plant en met tijm en eucalyptustop kruiden die helpen vrijer te ademen. Aangevuld met anijs, dat de kriebel verlicht, en met smalle weegbree, dat de keel verzacht, is LUCHTWEGEN & WEERSTANDMIX ideaal voor uw paard tijdens de winterperiode.

Ingrediënten
Echinacea purpurea (Echinacea, kruid), Eucalyptus globulus (Eucalyptus, blad), Pimpinella anisum (anijs, vrucht), Plantago lanceolata (smalle weegbree), Thymus vulgaris (echte tijm, kruid)

100 % Franse productie (Ladrôme)
Gecertificeerd niet-doping door LCH

Gebruik
Meng het mengsel door het rantsoen 10 g per 100 kg lichaamsgewicht/dag. 1 kg is voldoende voor een kuur van 20 dagen.

De aangegeven dosis niet overschrijden.
Deze aanvullende voeding kan niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen