PSYLLIUM PLUS (1 KG) (ANIMAVITAL HORSES )

. regelmatige stoelgang, zachte darminhoud, goede darmflora

PSYLLIUM PLUS (1 KG)


Beschrijving
PSYLLIUM PLUS van ANIMAVITAL is een natuurlijk totaalpreparaat voor een regelmatige darmwerking en een gezonde darmflora. Het bevat hiertoe in de eerste plaats zaadhulzen van PSYLLIUM, die bij de inname van voldoende vocht tot 20 maal hun volume aan water kunnen absorberen. Niet alleen zorgt deze volumetoename voor een regelmatige stoelgang, ook de consistentie van de stoelgang wordt zachter. Daarnaast bevat PSYLLIUM PLUS ook korte keten fructo-oligosachariden. Deze bijzondere, natuurlijke koolhydraten zorgen voor een gezonde darmflora, waardoor ze breed de spijsvertering, de natuurlijke weerstand en de algemene gezondheid ondersteunen. Als de vochtinname wordt beperkt, kan PSYLLIUM PLUS ook helpen de stoelgang in te dikken bij te losse stoelgang.

Ingrediënten
Blonde psyllium (Plantago ovata) 750 g, korte keten fructo-oligosacchariden (scFOS) 250 gGebruik
2 maal per dag 50 g (2 maal 2 maatlepels) gelijkmatig verdelen over of vermengen door het voer.
Pony’s: halve dosis.
Zorg voor voldoende drinkwater.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen