ANIMADIGEST - SPIJSVERTERING (1 KG) (ANIMAVITAL HORSES )

. een uitgekiende kruidenmengeling die de spijsvertering ondersteunt op een natuurlijke manier
. stimuleert de spijsvertering en te gebruiken bij winderigheid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ANIMADIGEST - SPIJSVERTERING (1 KG)


Beschrijving
De SPIJSVERTERINGSMIX van AnimaVital is een uitgekiende kruidenmengeling die op een natuurlijke manier de spijsvertering ondersteunt. Duizendblad en engelwortel bevorderen hierbij de afscheiding van spijsverteringssappen en verbeteren samen met pepermunt de kwaliteit van de spijsvertering. Venkel en anijs oefenen een ontspannende werking uit op de spijsvertering en zijn te gebruiken bij overdreven winderigheid en een opgeblazen gevoel.

Ingrediënten
Achillea millefolium (gewoon duizendblad, kruid), Angelica archangelica (grote engelwortel, wortel), Foeniculum vulgare (venkel, vrucht), Mentha X piperita (pepermunt, blad), Pimpinella anisum (anijs, vrucht)

100 % Franse productie (Ladrôme)
Gecertificeerd niet-doping door LCH

Gebruik
Meng de mix met het rantsoen 10 g per 100 kg lichaamsgewicht/dag. Deze mix kan niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. 1 kg is voldoende voor een kuur van 20 dagen voor een paard van 500 kg.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen