X-NUTRI DETOX (90 SOFTGELS) (X-NUTRI )

. Aloe vera bevordert een normale en regelmatige menstruatie, zorgt voor een goede weerstand en draagt bij tot het behoud van een gezonde huid
. artisjok draagt bij aan een normale werking van de lever en is goed voor de spijsvertering

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

X-NUTRI DETOX (90 SOFTGELS)


Beschrijving
Wens u te ontgiften of een detox kuur te volgen? Gebruik X-Nutri Detox caps om u hierbij te helpen. Ook bij constipatie, zelfs chronisch, kan dit voedingssupplement verlichting brengen, zonder maagkrampen of diarree te veroorzaken.

Reeds eeuwenlang speelt Aloe vera een belangrijke rol in de natuurgeneeskunde. De plant bevat polysacchariden (acemannan), mineralen (waaronder fosfor, magnesium, calcium, ijzer, zink, koper, chroom, natrium, kalium, …), vitaminen (vooral A, B , C en E), aminozuren en enzymen. Het gebruik van Aloe vera bevordert een normale en regelmatige menstruatie (EFSA-ID2387), zorgt voor een goede weerstand (EFSA-ID1996) en draagt bij tot het behoud van een gezonde huid (EFSA-ID1995).

Artisjok is een plant met een eetbare bloemknop en zit vol met vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten. Het is een bekende groente die veel gegeten wordt. Artisjok draagt bij aan een normale werking van de lever en is goed voor de spijsvertering.

Ingrediënten per softgel
Aloë Vera 275 mg
Artisjok (cynara scolymus) 275 mg
Gelatine (vulstof)

Gebruik
2 x per dag 1 softgel te gebruiken met water na een maaltijd.
Bij constipatie: 3 x per dag 1 softgel.

Gesloten bewaren op een koele en droge plaats, buiten bereik van direct zonlicht.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Aloe vera heeft een bloedverdunnend en suikerverlagend effect; niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen