HEPUDRAIN (60 CAPS) (NATURAL ENERGY)

HEPUDRAIN  
. ondersteunt bij het ontgiften of zuiveren van de lever (acute of chronische ontstekingen)
. helpt bij leverbelasting en/of om galstenen te voorkomen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 11

HEPUDRAIN (60 CAPS)


Omschrijving

HEPUDRAIN is een voedingssupplement dat door middel van 6 actieve bestanddelen op een volledig natuurlijke wijze voor een doeltreffende ontgifting van de lever zorgt.

Ons lichaam wordt vandaag constant overspoeld door toxines, deze komen in hoofdzaak uit onze dagelijkse voeding (pesticiden, bewaarmiddelen, synthetische smaak-, geur- en kleurstoffen), maar eveneens uit medicatie en milieuvervuiling. 


Ons lichaam dient zich dan ook permanent te zuiveren van deze toxines.  Deze ontgifting vindt in hoofdzaak in de lever plaats. Bij een te grote toxische belasting en/ of bij leveraandoeningen kan er overbelasting van de lever optreden met een onvoldoende ontgiftende werking van de lever als gevolg. Vaak leidt dit tot een verminderde levenskwaliteit door kortstondige gezondheidsproblemen zoals vermoeidheid, hoofdpijn, buikklachten, verstopping, misselijkheid, metaalsmaak, huidklachten en jeuk. 


HEPUDRAIN van Natural Energy bevat als actieve bestanddelen mariadistel, artisjok, boldo, choline, curcuma en N-acetyl-cysteïne. De synergische werking van deze 6 actieve bestanddelen zorgt voor een leverontgifting door actie op zowel fase 1 als fase 2 van de leverontgifting en ondersteunt bij acute en chronische hepatitis en ter voorkoming van galstenen.


Ingrediënten per 2 capsules
Cholinebitartraat 250 mg
Cynara scolymus L. (artisjok) extract 200 mg
Peumus boldus Molina (boldo) extract 200 mg
Silybum marianum (L.) Gaertn. (mariadistel) extract 200 mg
Curcuma longa L. (kurkuma) extract 150 mg
N-acetyl-cysteïne 100 mg
Antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
Gelatine

Gebruik
2 capsules per dag, innemen tijdens de maaltijd of zoals voorgeschreven. 


Opmerking

Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.

Aangezien HEPUDRAIN, N-acetyl-cysteïne bevat mag dit niet aan kinderen beneden de 12 jaar worden toegediend.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen