QM 4+ PRE SPORTS ANTIFRICTION CHAMOIS CREAM + (200 ML) (QM SPORTS CARE)

. anti-wrijvingszalf op een 100 % natuurlijke plantaardige basis met zuivere etherische oliën
. beschermt het zitvlak tegen alle wrijving en irritatie
. aanbrengen op het zitvlak of op het zeemvel van koersbroeken

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

QM 4+ PRE SPORTS ANTIFRICTION CHAMOIS CREAM + (200 ML)


Omschrijving
QM 4+ PRE SPORTS ANTIFRICTION CHAMOIS CREAM+ is een zalf (’broekvet of broekzalf’) op een 100 % natuurlijke plantaardige basis (plant based), met zuivere etherische oliën van de wonderboom (Ricinus communis, Castor olie), tea tree (Melaleuca alternifolia) en rozemarijn (Rosmarinus officinalis) gecombineerd met bijenwas (Cera alba) en carnaubawas (Copernica cerifera).

Q 4+ is door zijn dichtheid ideaal bij natte weersomstandigheden (terwijl QM 4 wordt aanbevolen bij normaal weer).
Bijenwas en carnaubawas worden, om hun huidbeschermende eigenschappen, veel toegepast in cosmetica en lichaamsverzorgingsproducten.

QM 4+ beschermt het zitvlak tegen alle wrijving en irritatie. Dit is de “extreem” onder de beschermende QM chamois crèmes (fietsbroek crèmes) voor unisex gebruik.

De “+” staat voor langdurige en preventieve bescherming bij nat en droog weer.
Gemaakt op basis van bijenwas is wat dit product extra “kleverig” maakt en zo de langere hechting garandeert van de fietsbroek op de huid bij lange fietsritten en wedstrijden, tijdritten en pistewedstrijden.

Bijenwas zorgt ook voor een langere waterafstotende bescherming bij nat weer.
QM 4+ voorkomt zitvlakproblemen bij het fietsen maar werkt ook herstellend bij huidwondjes.

Tip:
Wordt in het profwielrennen bij regenweer ook vaak gebruikt als extra waterafstotende top- en beschermlaag op knieën, schouders, voeten en handen.
Bij extreem lange afstandslopen wordt deze crème vooraf aangebracht aan de voeten en tussen de tenen als beschermende laag tegen blaarvorming.

Ingrediënten
Ricinusolie, gehydrogeneerde ricinusolie, bijenwas, carnaubawas, rozemarijnolie, theeboomolie, d-limoneen, linalool.

Gebruik
QM N°4+ aanbrengen op het zitvlak of op het zeemvel (chamois) van koersbroeken. 
Zowel voor mannen als voor vrouwen. Particulier, teams en professioneel gebruik.

Opmerkingen
Niet in de ogen wrijven.
Na gebruik de handen wassen.
Extern gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen