QM 17 PROTECTION CHEST RUB CREAM (100 ML) (QM SPORTS CARE)

. 100 % natuurlijke borstzalf, bevordert een vrije ademhaling en werkt herstellend bij verkoudheden
. maakt neus, luchtwegen en sinussen vrij, doeltreffend voor het ganse gezin

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

QM 17 PROTECTION CHEST RUB (100 ML)


Omschrijving
QM 17 Protection Chest Rub Cream is een 100 % natuurlijke borstzalf bevordert een vrije ademhaling en werkt herstellend bij verkoudheden. Bij slijmvorming op de luchtwegen maakt deze zalf de neus, luchtwegen en sinussen vrij. Doeltreffend voor het ganse gezin.

Ingrediënten
INCI:
PETROLATUM
EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL
MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL
MENTHA ARVENSIS LEAF OIL
PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL
LIMONENE
LINALOOL
BHT
CITRONELLOL
EUGENOL
FARNESOL
GERANIOL

Gebruik
Intensief inmasseren op de borst en bovenrug.

Opmerkingen
Niet in de ogen wrijven.
Handen wassen na gebruik.
Alleen voor uitwendig gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen