QM 23 POST SPORTS REVIVE MASSAGE LOTION (200 ML) (QM SPORTS CARE)

. massage lotion voor de professionele gebruiker
. verrijkt met meerdere essentiële oliën voor soepele spieren en gewrichten
. een perfecte grip en goed glijvermogen gedurende lange massages

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€20,00 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

QM 23 POST SPORTS REVIVE MASSAGE LOTION (200 ML)


Omschrijving
QM 23 Post Sports Revive Massage Lotion is "de" professionele massage lotion voor lange massages in sport, kiné en massagesalons. Perfecte grip en goed glijvermogen. Deze lotion dringt door de huid tot diep in de spieren en is aangenaam voor de gewrichten. Pijnstillend en ontstekingsremmend! Laat geen vlekken na op textiel.

Gebruik
Intensief massagelotion voor spieren en gewrichten, sterk glijvermogen. Professioneel gebruik.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen