OMEGA COMPLEX 3-6 (90 SOFTGELS) (NATURAL ENERGY)

OMEGA COMPLEX
. is aangewezen ter preventie van hart- en vaatziekten
. ter verlaging van het cholesterolgehalte
. voor een goede geheugen- en concentratiefunctie en als anti-inflammatoir middel
. voor een stralende huid en bij depressie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

OMEGA COMPLEX 3-6 (90 SOFTGELS)


Omschrijving
OMEGA COMPLEX is een complete vetzuurcombinatie bestaande uit zuivere visolie, versterkt met bernagie-olie en vitamine E, wat deze combinatie uiterst geschikt maakt voor een totale verzorging van ons organisme.

Omega Complex bevat EPA en DHA, de twee belangrijkste omega 3-vetzuren in een ideale 3,5/1,5 verhouding, aangevuld met bernagie-olie, dat een hoog gehalte aan gammalinoleenzuur (GLA) bevat, wat het belangrijkste omega 6-vetzuur is, evenals significante gehaltes aan Di-homo-gammalinoleenzuur (= omega 6-vetzuur), zink, magnesium, vitamine B6, biotine en vitamine E als antioxidant.

Omega Complex bevat dus anti-inflammatoire omega 3- en omega 6-vetzuren, wat dit complex tot een krachtig ontstekingsremmend supplement maakt. Bovendien tonen verschillende epidemiologische studies een verband aan tussen een tekort aan omega 3- en anti-inflammatoire omega 6-vetzuren en de incidentie van depressie, hart- en vaatziekten en kanker.

Omega Complex zorgt voor het behoud van soepele celwanden, wat voor een gezonde veroudering van essentieel belang is. Bovendien verbetert Omega Complex de cholesterol- en triglyceridenspiegel en heeft het een antitrombotische werking, wat zijn beschermende werking naar hart- en vaatziekten toe verklaart.

MEGA COMPLEX van Natural energy is aangewezen ter preventie van hart- en vaatziekten, als complementaire therapie bij depressie, als anti-inflammatoir middel, voor een goede geheugen- en concentratie functie, voor een gezonde veroudering, voor goed functionerende, celmembranen, voor een stralende huid en ter verlaging van het cholesterolgehalte.

Ingrediënten per 3 softgels
Bernagie olie (20 % GLA gamma-linoleenzuur) (Borago officinalis L.) 3000mg
Visolie TG 34/24 (34 % EPA/24 % DHA) 1050mg
Gelatine
Geleermiddel (glycerol)
Water
Vitamine E (D-alfa-tocoferol concentraat) 7 mg (58,33 % RI*)
*RI: Referentie inname

Gebruik
Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 1 tot 3 softgels per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.
Niet aanbevolen aan personen met bloederziekte (hemofilie).

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen