LABOTIX MB (30 V-CAPS) (NATURAL ENERGY)

LABOTIX MB
. 10 verschillende bacteriële stammen in een hoge dosis gecombineerd worden met een unieke bescherming DUOLAC
. gekozen in functie van bewezen effecten in klinische studies
. aangewezen bij tekorten van lactobacillen en/of bifidobacteriën

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

LABOTIX MB (30 V-CAPS)


Omschrijving
Het intestinale microbioom speelt een fundamentele rol in de algemene gezondheid van het menselijk organisme. Wetenschappelijk onderzoek heeft onomstotelijk aangetoond dat verschillende chronische aandoeningen (zoals prikkelbare darmsyndroom, inflammatoire darmziekten, overgewicht, diabetes, allergieën, …) in verband worden gebracht met een tekort of een overmaat van bepaalde bacteriële soorten of families.

Het intestinale microbioom verschilt van persoon tot persoon en is onderhevig aan verschillende factoren waaronder: genetische achtergrond, microbioom van de moeder, wijze van geboorte, voedingspatroon, ouderdom, bewegingspatroon, stress, en een aantal geneesmiddelen. Wanneer de samenstelling van het intestinale microbioom op zo’n manier wijzigt dat de normale functies in het gedrag komen of sterk wijzigen, spreken we van dysbiose. Dysbiose bestaat uit vermindering van het aantal symbionte, goede micro-organismen, toename van het aantal pathobionte, schadelijke micro-organismen en vermindering van de totale diversiteit van micro-organismen (afzonderlijk of in combinatie). 

Labotix is een gamma van micronutritionele supplementen voor de kwalitatieve en langdurige verbetering van het eigen intestinale microbioom.

Het is de eerste keer dat 10 verschillende stammen in een hoge dosis gecombineerd worden met een unieke bescherming “DUOLAC technologie van Cell Biotech”. De dubbele beschermingslaag verhoogt de overlevingskansen van de bacteriën. De DUOLAC-technologie garandeert 100 x meer overlevende bacteriën tot in de dikke darm vergeleken met klassieke probiotica en garandeert een sterkere kolonisatie. De bacteriële stammen zijn zeer zorgvuldig gekozen in functie van bewezen effecten in verschillende klinische studies. 

LABOTIX MB van Natural Energy is aangewezen bij tekorten van lactobacillen en/of bifidobacteriën (leaky gut, prikkelbare darmsyndroom, overgewicht, metabool syndroom, diabetes, NAFLD, allergie, terugkerende vaginale infecties, depressie, …).

Ingrediënten per plantaardige capsule
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Maïszetmeel
Fructo-oligosachariden (FOS) 50 mg
Melkzuurbacteriën 40,04 mld. kve* waarvan: 
Bifidobacterium breve CBT BR3 4,40 mld.
Bifidobacterium longum CBT BG7 4,40 mld.
Bifidobacterium infantis CBT BT1 4,40 mld.
Streptococcus thermophilus CBT ST3 4,40 mld.
Lactobacillus acidophilus CBT LA1 4,40 mld.
Lactobacillus rhamnosus CBT LR5 4,40 mld.
Lactobacillus plantarum CBT LP3 4,40 mld.
Lactobacillus paracasei CBT LPC5 4,40 mld.
Lactobacillus gasseri CBT LGA 4,40 mld.
Lactobacillus bulgaricus CBT LG1 0,44 mld.
Antiklontermiddel (magnesiumstearaat)
Kan sporen van melk en/of soja bevatten.
*kve: kolonievormende eenheden op het ogenblik van de productie

Gebruik
1 plantaardige capsule per dag ’s morgens nuchter of voor het slapen.

Opmerkingen
Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar en zwangere of lacterende vrouwen.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen