LABOTIX CO (60 V-CAPS) (NATURAL ENERGY)

LABOTIX CO
. cobioticum op basis van twee polyfenolen: trans-resveratrol en EGCG
. aangewezen bij tekorten aan Akkermansia muciniphilia
. vermindert het risico op lekkende darmsyndroom , darmontstekingen en het ontstaan van metabool syndroom

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

LABOTIX CO (60 V-CAPS)


Omschrijving
Het intestinale microbioom speelt een fundamentele rol in de algemene gezondheid van het menselijk organisme. Wetenschappelijk onderzoek heeft onomstotelijk aangetoond dat verschillende chronische aandoeningen (zoals prikkelbare darmsyndroom, inflammatoire darmziekten, overgewicht, diabetes, allergieën, …) in verband worden gebracht met een tekort of een overmaat van bepaalde bacteriële soorten of families.

Het intestinale microbioom verschilt van persoon tot persoon en is onderhevig aan verschillende factoren waaronder: genetische achtergrond, microbioom van de moeder, wijze van geboorte, voedingspatroon, ouderdom, bewegingspatroon, stress, en een aantal geneesmiddelen. Wanneer de samenstelling van het intestinale microbioom op zo’n manier wijzigt dat de normale functies in het gedrag komen of sterk wijzigen, spreken we van dysbiose. Dysbiose bestaat uit vermindering van het aantal symbionte, goede micro-organismen, toename van het aantal pathobionte, schadelijke micro-organismen en vermindering van de totale diversiteit van micro-organismen (afzonderlijk of in combinatie). 

Labotix is een gamma van micronutritionele supplementen voor de kwalitatieve en langdurige verbetering van het eigen intestinale microbioom.

Labotix Co is een cobioticum op basis van twee polyfenolen: trans-resveratrol en EGCG (min 50 %) uit het extract van groene thee. De combinatie van trans-resveratrol en extract van groene thee verhoogt sterk het aantal Akkermansia muciniphilia in de darm. De hoeveelheid Akkermansia muciniphilia bepaalt de kwaliteit van de intestinale mucuslaag. Voldoende Akkermansia muciniphilia vermindert het risico op lekkende darmsyndroom en heeft in klinische studies gunstige effecten aangetoond tegen darmontstekingen en het ontstaan van metabool syndroom.

LABOTIX CO van Natural Energy is aangewezen bij tekorten aan Akkermansia muciniphilia (leaky gut, prikkelbare darmsyndroom, overgewicht, metabool syndroom, diabetes, NAFLD, allergie, …).
 
Ingrediënten per 2 plantaardige capsules
Camellia sinensis (L.) Kuntze (groene thee, min. 50 % EGCG) droogextract 300 mg
Trans-resveratrol (uit Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.) 200 ml
Cafeïne 6 mg
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Vulstof (Microkristallijne cellulose)
Antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, magnesiumsilicaat, siliciumdioxide)

Gebruik
2 plantaardige capsules per dag.

Opmerkingen
Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, zwangere of lacterende vrouwen en cafeïnegevoelige personen.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen