LABOTIX COPLUS (120 V-CAPS) (NATURAL ENERGY)

LABOTIX COPLUS
. combinatie van een natuurlijk antibioticum, berberine, en 3 polyfenolen; quercetine, trans-resveratrol en EGCG
. bij gebrek aan Akkermansia muciniphila en een hoge ratio firmicutes/bacteroidetes
. vermindert risico metabool syndroom, …

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

LABOTIX COPLUS (120 V-CAPS)


Omschrijving
Het intestinale microbioom speelt een fundamentele rol in de algemene gezondheid van het menselijk organisme. Wetenschappelijk onderzoek heeft onomstotelijk aangetoond dat verschillende chronische aandoeningen (zoals prikkelbare darmsyndroom, inflammatoire darmziekten, overgewicht, diabetes, allergieën, …) in verband worden gebracht met een tekort of een overmaat van bepaalde bacteriële soorten of families.

Het intestinale microbioom verschilt van persoon tot persoon en is onderhevig aan verschillende factoren waaronder: genetische achtergrond, microbioom van de moeder, wijze van geboorte, voedingspatroon, ouderdom, bewegingspatroon, stress, en een aantal geneesmiddelen. Wanneer de samenstelling van het intestinale microbioom op zo’n manier wijzigt dat de normale functies in het gedrag komen of sterk wijzigen, spreken we van dysbiose. Dysbiose bestaat uit vermindering van het aantal symbionte, goede micro-organismen, toename van het aantal pathobionte, schadelijke micro-organismen en vermindering van de totale diversiteit van micro-organismen (afzonderlijk of in combinatie). 

Labotix is een gamma van micronutritionele supplementen voor de kwalitatieve en langdurige verbetering van het eigen intestinale microbioom.

Labotix CoPlus is de combinatie van een natuurlijk antibioticum, berberine, en 3 polyfenolen; quercetine, trans-resveratrol en EGCG (min 50 %) uit het extract van groene thee. Polyfenolen zijn natuurlijke stoffen met antioxiderende, ontstekingsremmende, neuroprotectieve en anti-adipogene effecten. De combinatie van trans-resveratrol en extract van groene thee verhoogt sterk het aantal Akkermansia muciniphilia in de darm. De hoeveelheid Akkermansia muciniphilia bepaalt de kwaliteit van de intestinale mucuslaag. Voldoende Akkermansia muciniphilia vermindert het risico op lekkende darmsyndroom en heeft in klinische studies gunstige effecten aangetoond tegen darmontstekingen en het ontstaan van metabool syndroom. Recente studies hebben de gunstige effecten van berberine op het metabolisme (diabetes, hyperlipidemie en leversteatose) en op het prikkelbare darmsyndroom aangetoond. Berberine, quercetine en trans-resveratrol werken in synergie. 

LABOTIX COPLUS van Natural Energy is aangewezen bij gebrek aan Akkermansia muciniphila en een hoge ratio firmicutes/bacteroidetes (overgewicht en obesitas, slechte gewichtsrespons op calorierestrictie, metabool syndroom, diabetes, NAFLD en NASH, prikkelbare darmsyndroom, …).
                                      
Ingrediënten per 2 plantaardige capsules
Berberine (uit Berberis aristata DC.) 500 mg
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Camellia sinensis (L.) Kuntze (groene thee, min. 50 % EGCG) droogextract 75 mg
Trans-resveratrol (uit Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.) 50 mg
Antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
Quercetine (uit Sophora japonica L.) 25 mg
Vulstoffen (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose)

Gebruik
2 plantaardige capsules per dag.

Opmerkingen
Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar en zwangere of lacterende vrouwen.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen