IMMUNO COMPLEX (60 CAPS) (NATURAL ENERGY)

IMMUNO COMPLEX
. ter versterking van het immuunsysteem
. ter preventie bij recidiverende infecties, als aanvulling tijdens infecties of bij sluimerende virale infecties
. ook voor professionele atleten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 10

IMMUNO COMPLEX (60 CAPS)


Omschrijving
Een goed functionerend immuunsysteem is één van de belangrijkste parameters voor een optimale gezondheid. Talloze omgevingsfactoren zoals verschillende vormen van verontreiniging en stress hebben een negatieve invloed op de werking van het immuunsysteem. Immuno Complex is een volledig natuurlijke samenstelling van vijf actieve bestanddelen ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Betaglucaan draagt in belangrijke mate bij tot een krachtige stimulatie van het immuunsysteem; Betaglucaan doet de Natural Killer cellen van ons immuunsysteem stijgen.

Astragalus is aan Immuno Complex toegevoegd aangezien deze het aantal stamcellen in het beenmerg en het lymfatisch weefsel verhoogt en eveneens de macrofagen stimuleert.

Zink speelt een centrale rol in het immuunsysteem door de verhoging van de productie van antilichamen.

Vitamine C versterkt het immuunsysteem via lymfocytaire proliferatie en via verhoging van de activiteit van de Natural Killer cellen.

Verder werd knoflook aan deze formule van Natural Energy toegevoegd. Look versterkt immers het immuunsysteem door de betrokkenheid bij pro-inflammatoire reacties.

Ingrediënten per 4 capsules
ß-1,3/1,6-glucaan 600 mg
Allium sativum L. (knoflook) extract 400 mg
Gelatine
Vitamine C (ascorbinezuur, acerola) 320 mg (400 % RI*)
Antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, magnesiumstearaat, siliciumdioxide) Malpighia punicifolia L. (acerola gestandaardiseerd op 25 % vitamine C) extract 160 mg
Astragalus membranaceus Moench (astragalus) extract 140 mg
Zink (zinkbisglycinaat) 20 mg (200 % RI*)
*RI: Referentie inname

Gebruik
Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 2 x 1 capsule per dag voor preventie, tot 2 x 2 capsules per dag bij infectie of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
Niet gebruiken beneden de 6 jaar.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen