MINAMI MARINDHA 100% VEGAN 75% DHA FORMULE + ASTAXANTHINE (60 SOFTGELS) (MINAMI NUTRITION OMEGA 3)

MARINDHA 100% VEGAN
. beschermt huid, ogen, zenuwstelsel, sperma, slijmvliezen, bloedvatwand, prostaat, lever, pancreas en nieren
. vermindert chronische ontstekingen en gewrichtspijn
. verbetert de energieproductie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MINAMI MARINDHA 100% VEGAN 75% DHA FORMULE + ASTAXANTHINE (60 SOFTGELS)


Omschrijving
DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur) zijn de twee belangrijkste omega 3-vetzuren voor de mens. De belangrijkste bron is vette vis. EPA dient in het lichaam te worden omgezet in DHA. Bij kinderen blijkt dit proces niet makkelijk te verlopen.

  • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale hersenfunctie bij volwassenen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
  • Extra inname van minimaal 200 mg DHA door de moeder, naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 250 mg EPA+DHA, draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus of zuigeling die borstvoeding krijgt.

ALGENOLIE VAN FARMACEUTISCHE KWALITEIT! 
Dit 100 % vegetarisch omega 3-supplement van DHA afkomstig uit de microalg Schizochytrium sp., in een glutenvrije vegetarische capsule, ondersteunt de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

Koud productieproces; een slimme keuze en een groot verschil met andere algenoliën. Algenolie gezuiverd door middel van superkritische CO2-extractie. Dit betekent dat u meer omega 3-vetzuren, minder vulstoffen en onnodige ongezonde vetten krijgt en minder capsules per dag moet innemen.

Astaxanthine is wellicht het sterkste antioxidans in de natuur met vitamine E die bijdraagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress door vrije radicalen en die helpt beschermen tegen de invloed van zonlicht en vervuiling. Astaxanthine beschermt huid, ogen, zenuwstelsel, sperma, slijmvliezen, bloedvatwand, prostaat, lever, pancreas en nieren; vermindert chronische ontstekingen en gewrichtslijden (artrose, artritis, tendinitis, ...); ondersteunt personen die lijden aan hoge bloeddruk, diabetes, hart- en vaatziekten en zwakke immuniteit; en vergemakkelijkt de energieproductie bij chronische vermoeidheid, sport en zware lichamelijke activiteiten.

Ingrediënten per softgel
DHA-concentraat uit algenolie (Schizochytrium sp.) 333 mg

Omega 3-vetzuren, DHA docosahexaeenzuur 250 mg
Glycerine en carrageen (bevochtigingsmiddelen)
Gemodificeerd maïszetmeel
Natuurlijk sinaasappelaroma
Astaxanthineconcentraat (uit Haematococcus pluvialis) 750 microgram
Siliciumdioxide (antiklontermiddel)
Uitgebalanceerde mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan) (antioxidant)
Natriumcarbonaat (zuurteregelaar)
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
1 softgel per dag, liefst bij een maaltijd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen