ZINK PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

ZINK
. ondersteunt de immuniteit, celdeling, beenderen, huid, haar en nagels
. draagt bij tot een normale vruchtbaarheid
. speelt een belangrijke rol bij de normale eiwit-, vet- en koolhydraatstofwisseling, lichamelijke en geestelijke functies

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€9,65
€8,65 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

ZINK PLATINUM (60 V-CAPS)


Omschrijving
Het mineraal zink speelt een belangrijke rol in heel wat lichaamsprocessen vooral op het vlak van de weerstand, het gezichtsvermogen, de vruchtbaarheid, de koolhydratenstofwisseling en de integriteit van huid, haar en botten. Tegelijk kunnen we stellen dat een westers dieet, rijk aan suiker en geraffineerde voedingsmiddelen, vaak een zinkgebrek vertoont. Zuigelingen kunnen door een tekort aan zink een groeiachterstand oplopen en ernstig ondervoed raken. Andere gevolgen van een zinktekort zijn onder andere groeivertraging, een verminderde smaak en reuk, huidafwijkingen en nachtblindheid. Met Zink Platinum bestaat een 'gecheleerde' en dus goed opneembare vorm van zink, die de opname van andere mineralen (zoals koper) niet remt en bovendien goed verdragen wordt.

ZINK PLATINUM van MannaVital draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem, het behoud van een normaal gezichtsvermogen, de instandhouding van normale botten, haren, nagels en huid, een normaal metabolisme van koolhydraten en vetzuren, een normale eiwitsynthese, het behoud van een normaal testosterongehalte in het bloed, een normale vruchtbaarheid en voortplanting en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Actief ingrediënt per vegetarische capsule
Zink bisglycinaat 20 % (ZINC CHELAZOME® van ALBION®, met 22,5 mg elementaire zink, 225 % RI*) 112,5 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan
*RI: referentie-inname

Gebruik 
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen