ZINK PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. ondersteunt de immuniteit, celdeling, beenderen, huid, haar en nagels
. draagt bij tot een normale vruchtbaarheid
. speelt een belangrijke rol bij de normale eiwit-, vet- en koolhydraatstofwisseling, lichamelijke en geestelijke functies

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ZINK PLATINUM (60 V-CAPS)


Omschrijving
Het mineraal zink speelt een belangrijke rol in heel wat lichaamsprocessen: vooral op het vlak van weerstand, gezichtsvermogen, vruchtbaarheid, koolhydratenstofwisseling en integriteit van huid, haren en botten. Tegelijk kunnen we stellen dat een westers dieet, rijk aan suiker en geraffineerde voedingsmiddelen vaak een zinkgebrek vertoont. Met ZINK PLATINUM bestaat een 'gecheleerde' en dus goed opneembare vorm van zink, die de opname van andere mineralen (zoals koper) niet remt en bovendien goed verdragen wordt.

Waarom u kiest voor ZINK PLATINUM:

  • Bevat met zinkbisglycinaat 20 % (ZINC CHELAZOME® van ALBION®) 'gecheleerde' zink, covalent gebonden aan het aminozuur glycine, die uitstekend wordt verdragen.
  • Zorgt voor een snellere opname en hogere spiegel van zink in vergelijking met zinkgluconaat, -picolinaat of -oxide.
  • Beïnvloedt de opname van andere mineralen, zoals koper, niet negatief.

ZINK PLATINUM van MannaVital draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem, het behoud van een normaal gezichtsvermogen, de instandhouding van normale botten, haren, nagels en huid, een normaal metabolisme van koolhydraten en vetzuren, een normale eiwitsynthese, het behoud van een normaal testosterongehalte in het bloed, een normale vruchtbaarheid en voortplanting en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Actief ingrediënt per vegetarische capsule
Zink bisglycinaat 20 % (ZINC CHELAZOME® van ALBION®, met 22,5 mg elementaire zink, 225 % RI*) 112,5 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan
*RI: referentie-inname

Gebruik 
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen