ZINKCITRAAT PLUS (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

ZINK
. ondersteunt de immuniteit, celdeling, beenderen, huid, haar en nagels
. draagt bij tot een normale vruchtbaarheid
. speelt een belangrijke rol bij de normale eiwit-, vet- en koolhydraatstofwisseling, lichamelijke en geestelijke functies

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ZINKCITRAAT PLUS (60 V-CAPS)


Omschrijving
Zink is noodzakelijk bij de opbouw van het erfelijk materiaal, de regulatie van het immuunsysteem, de energieproductie en de weefselvernieuwing en speelt een rol bij de eiwit- en koolhydraatstofwisseling. Zink is belangrijk voor huid en haar, gezonde beenderen en een goed geheugen. Zink is een bestanddeel van het hormoon insuline en draagt bij tot de vruchtbaarheid en de voortplanting.

Zuigelingen kunnen door een tekort aan zink een groeiachterstand oplopen en ernstig ondervoed raken. Andere gevolgen van een zinktekort zijn onder andere groeivertraging, een verminderde smaak en reuk, huidafwijkingen en nachtblindheid.

In deze samenstelling wordt de werking van zink geoptimaliseerd door de combinatie met vitamine C en vitamine B6.

ZINKCITRAAT PLUS van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
UNIEKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Zink (48,39 mg zinkcitraat) 15 mg - 150 % ADH
Vitamine C (ascorbinezuur) 60 mg - 75 % ADH
Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 6 mg - 428,50 % ADH

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen