ZINK EXTRA (180 V-CAPS) (NATURAL ENERGY)

ZINK EXTRA
. wordt aangeraden bij zinktekort, broze haren en nagels, prostaathypertrofie, als antioxidant en bij zwangerschap
. optimaliseert de immuniteit, verbetert het libido en de fertiliteit

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€26,50
€24,12 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

ZINK EXTRA (180 V-CAPS)


Omschrijving
Voorziet het lichaam op een veilige en efficiënte manier van extra zink. Zink is een onmisbaar mineraal met talrijke functies in het lichaam. Zink is immers als onderdeel van vele enzymen belangrijk in het productieproces van testosteron en draagt op deze manier bij tot het behoud van normale testosterongehaltes in het bloed. Op deze manier draagt zink bij tot een normale fertiliteit en reproductie. Verder speelt zink als cofactor een belangrijke rol bij de vorming van collageen hetgeen van belang is bij de instandhouding van de botten, huid, haren en nagels.

Zink is eveneens erg belangrijk voor de goede werking van ons immuunsysteem, het is immers nodig voor de vorming van thymushormonen en voor het vrijmaken van vitamine A-reserves uit de lever. Als onderdeel van het SOD-Zn-enzym ageert het in het lichaam ook als antioxidant, dit wil zeggen dat het onze cellen beschermt tegen de schadelijke gevolgen van oxidatieve stress.

ZINK EXTRA van Natural Energy bevat 22,50 mg zinkcitraat (= zink gebonden aan citroenzuur) per capsule. Zinkcitraat is dus een organisch zinkzout dat beter wordt opgenomen door het lichaam dan anorganische zinkzouten zoals zinkoxide en zinksulfaat.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-cap)
Vulstof (microkristallijne cellulose)
Plantaardige capsule (hypromellose)
Zink (zinkcitraat) 22,50 mg (225 % RI*)
Antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, magnesiumsilicaat)
*RI: Referentie inname

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen